Su tesisatında meydana gelen sıkıntılar en fazla karşı karşıya kalınan tesisat arızaları içerisinde yer alıyor. Her ne sebeple olursa olsun yapılarda meydana gelen su kaçağı sorunları hayatı kötü yönde etkilemektedir. Böyle durumlarda sorunu daha da büyümeden ortadan kaldırmak için su kaçağı tespiti yapan firmalardan yardım almak son derece önemlidir.

Su Kaçağı Tespitinde Garantili Çözümler

Tesisatlarda oluşan su sızıntısı sorununu gidermek adına günümüzde modern ve etkili yöntemler uygulanmaya başlanmıştır. Kullanılan akıllı robotlar sayesinde sızıntının tam olarak nerede meydana geldiği saniyeler içinde tespit edilebiliyor.

İstanbul su kaçağı tespiti firması yaşadığınız kötü durumdan sizi kurtarmak adına alanında profesyonel bir ekiple çalışarak sorunu kalıcı olarak çözmektedir. Kullanılmakta olan kameralı robotlar ile tesisatın içerisini gören ekip sorunun kaynağını anında tespit etmektedir. Tesisat tamiri yapıldıktan sonra gerekli kontroller tek tek yapılmakta ve sızıntının tam olarak gittiğinden emin olunmakta.

Su Kaçağı Belirtileri

Evinizde ya da işyerinizde su kaçağı olduğunun sinyalini veren birçok farklı belirtiler vardır. Su kaçağı belirtilerini şöyle sıralayabiliriz;

  • Musluklar kapalıyken de sürekli dönmekte olan su sayaçları
  • Yüksek gelen faturalar
  • Duvarlarda nem ve rutubetin görülmesi

Su sızıntısı sorunu hızlı bir şekilde çözülmez ise alt kattaki daireler de zarar görebilmekte ve bu da maliyetin yükselmesine neden olmaktadır. Bu nedenle en kısa sürede su kaçağı bulma firmalarından yardım almanız sorundan biran önce kurtulmanıza imkan tanır.

Editör: Mustafa YILDIRIM