Partinin İlçe Başkanlığında İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil ve partililerin katlımı ile adaylığını açıklayan Nusret Kabasakal, “cesurlar hareketinin bir parçası olmak için, 11 Aralık 2022 tarihinde yapılacak İYİ Parti Tepebaşı ilçe kongresinde Tepebaşı ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.” dedi. 
İYİ parti genel idare kurulunun 30 Eylül tarihinde aldığı karar gereği 3 Ekim tarihi itibari ile Türkiye genelinde İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarının kongreleri ve akabinde 3. Olağan kurultayının yapılmasına karar verildiğini hatırlatan Kabasakal, “Bu kararlar doğrultusunda İYİ Parti il teşkilatı da hazırladığı seçim takvimine göre 11 Aralık 2022 tarihinde Tepebaşı İYİ Parti ilçe kongresini gerçekleştirecektir.” dedi. “Bugün Türkiye olarak, Türk milleti olarak zordayız ve dardayız. İstiklal ve istikbalimize göz dikilmiş, etrafımız sarılmış, hainler içten ve dıştan memleketimizi dört koldan kuşatmış durumda.” diye konuşan Aday Nusret Kabasakal, konuşmasında kardeşlik ve birlik vurgusu yaptı. 
TEK ADAM SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN
Nusret Kabasakal şöyle konuştu: “Ülke ve millet olarak resmen bir beka mücadelesi veriyoruz. Bu nedenle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatan sevdasını, Milliyetçilik ve Atatürk devrimlerinin ruhunun oluşmasını fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamını yeniden oluşturup, birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik duygularımızın, arkadaşlık bağlarımızı yeniden yeşertip güçlendirmeliyiz. Partimize ve davamıza gönül vermiş İyiler Hareketi’nin cesur üyeleri, hep birlikte el ele verip iktidar için yürümeliyiz. Haksızlığa, yalana, talana zalimlerden hesap sormak devletin sistemini değiştirip Atatürk ilke ve devrimlerini etkisizleştiren, parlamenter sistemi ortadan kaldıran tek adam ucube sistemini değiştirmeye and içmiş cesurlar hareketinin bir parçası olmak için, 11 Aralık’ta yapılacak Tepebaşı ilçe kongresinde Tepebaşı ilçe başkanlığına aday olduğumu değerli basın mensuplarımızın aracılığı ile Eskişehir halkına ve İYİ Partinin bütün delege ve üyelerine deklare ediyorum, saygılarımla.”

Editör: Mustafa YILDIRIM