Altın Boğaz Ödülü geçtiğimiz aylarda yoğun bir başvuru ardından gerçekleşti. Kadın dövmeci Tamara da başarısını tescilleyen sanatçılar arasındaki yerini aldı.

Kadın dövmeci Tamara Tattoo Tamara stüdyosunda sanatsal faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.  Yoğun ilgi gören sanatçı, bu senenin parlayan tasarımcıları arasında bulunuyor.  Sarıyer’de gerçekleşen ödül töreninde daha pek çok iş insanı ödüllerine kavuştu.

Altın Boğaz Ödül Töreni Mayısta Yapıldı

Her geçen gün daha çok ilgi gören Altın Boğaz Ödül Töreni 23 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.  Sanat ve iş camiasından birçok kişinin yer aldığı törende yeni başarılara imza atıldı. Bolca ödülün verildiği gecenin izleri tören ardından da etkisini sürdürdü.

Altın Boğaz Ödül Töreni, İnstagram’da da geniş yankı buldu. III. Etap olarak yapılan etkinliğin davetiye bilgileri sosyal medyadan da paylaşıldı.

Tamara En İyi Kadın Dövme Tasarımcısı Seçildi

Gecenin en dikkat çeken ödüllerinden birini en iyi dövmeci olarak Tamara aldı. En iyi tatto tasarımcısı olarak profesyonelliğini ve başarısını tescilleyen Tamara, güzel dövmeleriyle dikkat çekti. Gecede kendi dövmelerini de gösteren bir kostüm giyen genç tasarımcının bacak bölgesindeki dövmeler, diğer gazetelerde bolca yer aldı.

Tamara Kimdir Nereli?

Altın Boğaz Ödülü sahibi Tamara, Rusya doğumlu bir sanatçıdır. Çok sayıda yabancı dile hakim olan genç tasarımcı 1986 senesi doğumlu: Türkçe ve Rusça dışında Romence,  İtalyanca ve Fransızca dillerine de hakim. Başlangıçta kariyerini ekonomi alanında sürdüren Tamara, stile olan ilgisini çocuk yaşlardan itibaren taşıyor.

Stüdyo hizmetlerini vermeden önce 1 senelik bir dövme tasarım eğitimi alan Tamara, ustalık belgesini kazandıktan sonra Nişantaşı Şişli’deki stüdyosunu açmış bulunuyor. Ağırlıklı Taksim civarından müşterini rezervasyonla alan stüdyoda yabancı ziyaretçiler de sıkça bulunuyor.

 İlgi Çekici Dövme Modelleri Steril Ortamda Yapılıyor

Tatto Tamara İstanbul dövmeci ile anlamlı dövme modelleri yaptırabilirsiniz.  Küçük, orta veya büyük dövmeleri yaptırırken tüm vücut dövmeleri de kullanabilirsiniz. Birçok kişinin aşamalı şekilde ziyaret ettiği stüdyoda tamamen özgür tasarımların hayata geçirildiğini görebilirsiniz.

Özgür dövme tasarımlarına bakıldığında sipariş usulü veya bireysel istekleriniz doğrultusunda çizimler oluyor. Grafik tasarımında hayal gücünüzü kullanırken deneyimli ekibimizden fikir de alabilirsiniz. Görsel açıdan daha uygun sonuçları Tamara ve ekibi değerli bir ortamda sunuyor.

Uygun Fiyatlarla Kaliteli Dövme Modelleri

Tatto Tamara stüdyosunda uygun fiyatlarla dilediğiniz dövme modelini yaptırabiliyorsunuz.   Dövmelerin fiyatlarını en çok renk ve büyüklük belirliyor. İlk defa yaptıracağınızda dövmeye güveniyor olmanız en önemli kısımdır.

Bu konuda karar vermeden önce nereye ve nasıl bir dövme olacağını kafanızda netleştirmelisiniz. Devam dövmesi yaptıracak olanların da hangi bölge olacağını iyi belirlemesi daha iyi sonuçlar sağlayacaktır.

Yeni bir dövme modelinde belirgin olmasını istediğiniz alanı iyi bulmalısınız. İzlerin kapanması için bir dövme olacaksa da kadın dövme modelleri konusunda etkili destek sunuyoruz.

Tattoo Tamara İletişim  

Tattoo Tamara: Harbiye, Teşvikiye, Rumeli Cd. No: 55 Daire 8, 34367
Şişli/İstanbul

Tel: +90 530 890 49 79

Email: [email protected]

Editör: Mustafa YILDIRIM