2014 yılında kurulmuş olan Oto Doktor Ekspertiz şirketi daima müşteri memnuniyeti kapsamında ilerlemelerini sürdürmektedir. Oto ekspertiz şirketi olarak sizlere bu noktada kapsamlı bir hizmet sunar. Burada müşterilerinin önerilerini ve görüşlerini de daima önemseyerek hareket eder. Aynı zamanda ekspertiz alanında güvenli bir şekilde sizler için otomobil alım satım yapabilmeniz sağlanır. Bunların her biri de alanında uzman olan ustalar tarafından gerçekleşir. Raporların her biri gerçek değerleri kapsamındadır. Kısacası sizlere tam güvenilir bir hizmet sunar.

Eskişehir oto ekspertiz hizmetleri kapsamında aracınızı birçok testten sokar. Bu testler:

·       Motor performansı testi

·       Boya kaporta testi

·       Alt kontrol testi

·       Yanal kayma testi

·       Fren testi

·       Dyno testi

·       Sonuç ekspertiz raporu

·       Süspansiyon testi

·       Süspansiyon test

Olmak üzere birçok farklı teste yer verilir. Bu sayede araba da kapsamlı bir şekilde en derinlemesine kadar kontrol edilmiş olacaktır. Sizlere çok geniş alanda hizmet vererek sorunsuz bir şekilde işlemlerinizin devamlılığını sağlamaktadır.

Son Teknolojik Cihazlarla Profesyonel Hizmet

Eskişehir eksper fiyatları bakımından Oto Doktor ekspertiz şirketi müşterileri için en uygun fiyatları sunar. Herkesin bu hizmetlerden faydalanması için profesyonel bir hizmet uygular. Aynı zamanda ekonomik olması ve farklı paket imkanları da sunması herkesin bütçesine göre işlem yaptırmasına yardımcı olur. Sonuç raporlar en anlaşılır şekilde çıkartılır ve sizlere sunulur. Alanında en iyi teknolojiye sahip cihaz kullanımıyla da işlemleriniz çok daha güvenilir gerçekleşir.

Editör: Mustafa YILDIRIM