Karbonhidrat tozu, Gainer olarak adlandırılır. Gainer kilo aldırıcı karbonhidrat tozu anlamına gelir. Yüksek oranda kalori içeren ve karbonhidrat barındıran bu ürünler, kişilerin yağ ve şeker ihtiyaçlarını yüzden 75'e kadar karşılar. Bu nedenle kilo alımına neden olur.

Kilo aldırıcı ürünlerin içerisinde en başta kullanılan karbonhidrat tozu, genellikle %25 protein barındırmaktadır. Protein oranı karbonhidrata göre çok düşük olduğu için kişinin ihtiyacı olan ve günlük yaşamını idame ettirilmesi gereken protein miktarını karşılayamayacağından kas büyümesini engeller.

Karbonhidrat Tozu Ve Kilo Alımı

Karbonhidrat tozu içerisinde karbonhidrat yüksek oranda olduğundan kişiye kilo alımı konusunda yardımcı olur. Vücut geliştiricilerin ya da kas yapmak isteyen kişilerin kullanması gereken bir ürün değildir.

Bu ürün sadece kilo almak isteyen kişiler tarafından kullanılmalıdır. Bu ürünlerin doktor ve diyetisyen kontrolünde kullanılması gerekmektedir. Daha verimli olabilmesi açısından bu ürünlerin dikkatli kullanılması oldukça önemlidir.

Kapıda ödeme seçenekleri ile ve aynı zamanda ücretsiz kargo seçenekleriyle sipariş vermek için https://www.protein34.com/karbonhidrat-tozu-kilo-aldirici-gainer internet adresini tıklayabilir güvenli alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM