Duyarlı olan bir okurumuz özellikle trafik ile ilgili fotoğraf çekip, kamuoyunu oluşturmaya ve kuralsız sürücülerin azalması için çabalıyor.

Eskişehir'in merkezi Cengiz Topel caddesi, Kırım Caddesi, İsmet İnönü Caddesi’nde çektiği fotoğrafları ile duyularını dile getirdi. Trafiğin arap saçına döndüğünü vurgulayan okurumuz, “Parklar, otobüs duraklarına parklar, duraklama ve park yasağının olduğu yerlere parklar, taşıt giremez denilen sokağa ters girip park edenler, park yasağının olduğu sokaklarda çift sıra parklar, engellilerin geçiş yerine parklar, ve yer gök araçla doldu sürücülerde ne yapacaklarını bilmiyorlar onlar kendilerini haklı göre dursunlar. Kuralları uygulayacak artık trafik polisleri bile bıktı. Ceza kesmekle sorun çözülmüyor” dedi.

Bir trafik polisine kaldırımlara parkların yasak olduğu cezaların kesilmesi içinbir uygulama mı bekleniyor diye sorduğunu vurgulayan okurumuz, “ Bunları 155 den başka nasıl şikayet edebiliriz sorunu çözülmesi için dedim. 155 ara dedi ve bir de resimlerini çeker gönderirsin polis gelir o da kendi resim çeker ve ceza keser itiraz etmesi durumunda senin çektiğin değil polisin çektiği dikkate alınır dedi peki o zaman bizler bunları yapmadan şehir merkezinde bunları görmüyorlar mı” diye sordu?

Editör: TE Bilişim