Ataşehir lazer epilasyon kalıcı ve sağlıklı bir şekilde istenmeyen tüylere son veriyor. Lazer epilasyonkullanılan klasik yöntemlere nazaran istenmeyen ve kötü görüntüye neden olan tüm kıl ve tüyleri yok ediyor. Teknolojik özelliklere sahip lazer epilasyon cihazı ve başlığı hedeflenen bölgedeki kıl köklerini kurutarak bir daha o bölgeden kıl çıkmasını engeller.

Doğru açı ile cilt üzerinde gezdirilen lazer epilasyon başlığı deri altına nüfuz ederek burada kıla rengini veren melanin pigmentini kurutur. Seanslar halinde kişiye uygulanan lazer epilasyon hizmetleri sayesinde temiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkündür. Ataşehir lazer epilasyon bu konu daha profesyonel anlamda destek sunar.

Lazer Epilasyon Nedir?

Yenilikçi ve kullanışlı bir uygulama olan lazer epilasyon istenmeyen bölgelerde oluşan kıl köklerini kalıcı olarak yok eder. Lazer epilasyon cihazından elde edilen başarının her geçen gün artması bu uygulamanın ilgi görmesini sağlamıştır. Dolayısıyla artık birçok kişi evde klasik yöntemler kullanmak yerine Ataşehir lazer epilasyon merkezini tercih eder.

Işın demetlerinin kullanıldığı lazer cihazı hem sağlık hem de estetik açısından kullanılır. Cihazın özel başlığı sayesinde tüm cilt yüzeyi ışın demeti ile taranır. Isı enerjisine dönüşen ışınlar kıla rengini veren melanin tarafından emilir. Kıl köklerinin tahrip olması ile birlikte bir daha o bölgeden kıl çıkması engellenir. Kadıköy lazer epilasyon sunduğu kalıcı çözümler sayesinde insanların tüm ihtiyaçlarına cevap verir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Medikal estetik uzmanları tarafından uygulanan lazer epilasyon cihazı oldukça donanımlı bir özelliğe sahiptir. Cihazın kullanımı sırasında ışın demetini cilde gönderen lazer başlığı tüm cilt yüzeyinde gezdirilir. Kadıköy lazer epilasyon bünyesinde barındırdığı farklı özelliklere sahip lazer epilasyon cihazları ile her cilt tipine uygun işlem gerçekleştirir.

Lazer epilasyon yaptırmadan önce kişilerin 15 gün önceden vücuttaki kıllara okunmamış olması gerekecektir. Böylece en ufak tüyler dahi uzayacak ve lazer cihazı tarafından görülecektir. Kadıköy lazer epilasyon işlem öncesi müşterilerini lazer enflasyon operasyonu hakkında bilgilendirir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Vücudun her noktasında başarılı bir şekilde uygulanan lazer epilasyon cihazı yapılan planlama doğrultusunda seanslar halinde düzenlenir. Lazer epilasyon yüzde, kol ve bacaklarda, koltuk altında, bikini bölgesinde, ense ve sırt bölgesinde kullanılır. Lazer cihazından çıkan ışınlar kıl köklerini etkili bir şekilde de tahribata uğratarak kurutur. Maltepe lazer epilasyon her cilt rengine uygun lazer epilasyon cihazları ile çalışmalarını yürütür.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Günümüzde kalıcı sonuçlar elde etmek amacıyla kadınlar ve erkekler tarafından lazer epilasyon cihazları kullanılır. Uzman kişiler gözetiminde uygulanan lazer epilasyon işlemleri vücudun kesin olarak kıl ve tüylerden arınmasını sağlar.

Lazer epilasyon fiyatları kişiye özel planlanır. Çünkü işlemin gerçekleşeceği bölge sayısı, seans sayısı ve cilt tipi her müşteri de farklılık gösterir. Maltepe lazer epilasyon en yeni cihazlar ve hizmetlerle lazer epilasyon işlemlerini yürütür.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Teknolojinin ilerlemesi medikal estetikte kullanılan cihazları modern ve kullanışlı hale getirdi. Özellikle lazer epilasyon cihazları her cilt tipine uygun bir şekilde tasarlanmaya başladı. Ruby lazer ince tüylerde tercih edilir. Diode lazer daha çok ince tüylerde etkili olur.

Bu lazer epilasyon cihazı cilde çok yakın tutulduğu için daha çok jel kullanılır. Alexandrite lazer daha çok geniş cilt bölgelerinde tercih edilir. Nd yağ lazer pek fazla tercih edilmez. Çünkü bu lazer epilasyon cihazı oldukça ağrılı bir şekilde cilde uygulanır. Maltepe lazer epilasyon lazer epilasyon çeşitleri ile kaliteli hizmetler sunuyor.

Editör: TE Bilişim