Besin kurutma işlemi, son derece önemli bir süreçtir. Çünkü kurutma yöntemine bağlı olarak besin değeri ve ürünün kullanım ömrü gibi etkenlerde değişim meydana gelir. liyolife.com web sitesinde yer alan freeze dryer ürünleri, geleneksel yöntemlerin çok daha üstünde bir kalitede hizmet sunar. Besinlerin kurutulmasını olabilecek en sağlıklı yöntemle mümkün hâle getiren bir teknolojiye sahiptir. Ürünlerin mineral ve vitamin gibi yararlı özellikleri, bahsi geçen cihaz sayesinde %97 oranında korunabilir.

Liyolife freeze dryer yapısı, besinleri önce donduran ve ardından da içerisindeki su moleküllerinin yok olmasını sağlayan bir teknoloji ile donatılır. Üstelik tüm bu kurutma süreci, özel olarak geliştirilen bir yazılım üzerinden takip edilebilir.

Freeze Dryer Konforunu Liyolife ile Yaşayın

Meyve ve sebze gibi kurutulması yaygın olan gıdaların yanı sıra evcil hayvanlar için kullanılabilecek atıştırmalıklar da Liyolife freeze dryer aracılığı ile hazırlanabilir. Ayrıca bu cihaz, gıda depolaması konusunda da avantaj sahibi olmanıza olanak sağlar. Böylelikle hem çantanızda taşıyabileceğiniz hem de erzak depolarınızda muhafaza edebileceğiniz yüzlerce ürünü ev ortamında kurutabilirsiniz. Üstelik söz konusu cihaz sayesinde ürünleri klasik kurutma yöntemlerine nazaran minimum 3 kat daha uzun süreli saklayabilirsiniz.

Liyolife Freeze Dryer ile Daha Uzun Ömürlü Tüketim Avantajı

Liyolife freeze dryer, profesyonel besin kurutma lüksünü ev ortamında sürdürmenizi mümkün hâle getirir. Minimum sürede ve acil durumlarda bile hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz kurutulmuş besin ayrıcalığını Liyolife ile yaşayabilirsiniz. Markanın sunduğu “neden freeze dryer?” sorusunun cevapları için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

●       Hızlı ve pratik kullanım avantajı

●       Uzun ömürlü sağlam yapı

●       Maksimum besin değeri ve ömrü

Liyolife teknolojisi sayesinde 20 yılı aşkın bir süre boyunca kurutulmuş sebzelerinizi kullanmanız mümkün hâle gelir. Freeze dryer kullanarak mükemmel şekilde kurutulmuş besinler elde edebilirsiniz. Donduktan sonra tüketilebilen her türlü gıdayı ilgili cihazı kullanarak kurutma şansınız vardır. Siz de besinleri uzun ömürlü olacak şekilde saklayabilmek için Liyolife freeze dryer teknolojisini tercih edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM