Maçın zorluk derecesinin yüksek olacağını bildiklerini belirten Özbayer, “Rakibimizin son iki haftada puan alamaması, çıkış yakalamak istemesi, sahaya, zemine ve hava şartlarına bizden daha alışkın olması sebebiyle maçın zorluk derecesi yüksekti.

İlk yarı boyunca iyi mücadele ederek rakibimize pozisyon vermedik. İkinci devreye bir oyuncu değişikliği ile başlayarak ilk yarıdaki iyi mücadeleye kendi oyun anlayışımızı katarak pozisyon üretmeyi planladık.

 İkinci devreye daha iyi başladık. Duran toptan girdiğimiz ancak golle sonuçlandıramadığımız pozisyonun hemen sonrası kontra atakla kalemizde golü gördük. Golün akabinde saha içerisinde gerçekleştirdiğimiz oyuncu rotasyonları ve taktik anlayış ile üçüncü bölgeye daha fazla sayıda oyuncu ile gitmeye başladık. Geliştirdiğimiz atakların birinde güzel bir gol ile beraberliği yakaladık.

 Son 7-8 dakikada olgunlaştıramadığımız 3-4 pozisyonu hücum başlangıçlarında yaptığımız duruş ve topa ilk temas eksiklikleri nedeniyle sonuçlandıramadık.

 Önümüzde ligin en güçlü kadrolarından birine sahip olan 52 Orduspor FK maçı var. Şu an bu maça konsantre olmuş durumdayız.

 En iyi mücadeleyi vererek yolumuza devam edeceğiz. Bizlere destek olmak için her zamanki yerinde olan Büyük Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz”

  

Editör: Mustafa YILDIRIM