Konusu ile oldukça merak konusu olan Mahkum dizisi, Salı akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Mahkum dizisi bir uyarlama olarak ekranlara yansıyor. InnocentDefendant dizisinden uyarlanan dizinin son bölümünü için Mahkum son bölüm izle yazarak aratabilirsiniz. Birçok ünlü ismi bünyesinde barındıran dizi, başarılı birçok karaktere yer veriyor. Özellikle Ayla filminde dikkatleri üstüne toplayan İsmail Hacıoğlu iki karakteri canlandırarak, büyük beğeni toplamıştı. FoxTv’nin sevilen yeni dizisi her Salı saat 20:00’de izleyicisi ile buluşuyor.

Mahkum Konusu Hakkında Merak Edilenler

İstanbul Adliyesi’nde başarılı bir savcı olan Fırat evli ve çocuklu mutlu bir aileye sahiptir. Ancak bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur ve hiçbir şey hatırlamıyordur. Son dört ay ne yaşadığını hiçbir şekilde hatırlamayan Fırat, üstelik karısını ve kızını öldürmekle suçlanıyordur. Duruşma günü geldiğinde müebbet cezası ile yargılanmıştır.

Peki, Fırat karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Tüm bunları çözecek ipucu ise hapse düşmeden önce araştırdığı davadır. Fırat, hapse düşmeden önce ülkenin en önde gelen ailelerinden bir tanesi olan Yasari ailesine bağlı olan ikiz kardeşlerden Barış Yaseri’nin dosyasını araştırmaktadır. Hiçbir şey hatırlamayan ancak masumiyetini kanıtlamak zorunda olan Fırat’ın hafıza kaybı geçici mi yoksa kalıcı mıdır? Heyecan dolu bir senaryoya sahip olan dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk yer alıyor. Böylece dizinin son derece etkileyici bir performansın merkezinde yer aldığını ifade etmek mümkün oluyor.

Mahkum Oyuncu Kadrosu Nasıldır?

Dev bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin başrolünde; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, seray Kaya ve Melike İpek Yalova yer alıyor. Dev oyuncu kadrosunda ayrıca Hakan Karsak, Anıl İlter ile Tugay Mercan gibi isimler de yer almaktadır. Özellikle dizide performansıyla göz dolduran Hayal Köseoğlu ile Muharrem Türkseven de son zamanlarda ön plana çıkmaktadır. Ayrıca Mahkum dizisinde Bülent Seyran, Furkan Kalabalık ile Burcu Cavrar gibi isimler de yer almaktadır. Bununla birlikte Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan gibi isimler de Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu içerisinde yer almaktadır. Mahkum ilk bölümden itibaren izlemek için Mahkum dizi izle yazarak aratabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM