66-33

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve beraberinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (OGÜ) bir önceki dönem Rektörü onur üyemiz Prof. Dr. Hasan Gönen, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyelerimizden Yasin Peker üyelerimizden Aziz Karagöz, Ali Rıza Durmaz, Anıl Yılmaz,  Abdülselam Aydemir ve Suat Buluç ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak yeni atanan Abdulselam Er' i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “İlimize yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdulselam Er' i  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Daha önceki görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdulselam Er ilimizde  de başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek, şehrimiz hakkında istişareler yaptık, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdulselam Er’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Abdulselam Er“ Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine İl müdürlüğümüz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM