Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman’ı ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ağırladı.

Engiz, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman'ın ziyaretinden menuniyetini dile getirdi. Tümsiad'ın kurulduğundan beri iki "Kardeş Dernek" olarak bir çok projede beraber çalıştığını belirten Engiz, “Bundan sonra daha da fazla işbirliği yaparak beraber Eskişehir ekonomisinin istihdamının artırılması ve ileri gitmesi için omuz omuza beraber çalışacağız" dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ise, Tümsiad'a yeniden seçilen Başkan Engiz ve yönetim kuruluna hayırlı olması temennisinde bulundu. Duman, "TÜMSİAD eskiden beri Eskişehiri'mizdale faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütümüz Ali Başkanın çalışmaları ile Tümsiad; Eskişehir'de bir çok başarılı çalışmalar yaptı ve beraber şehrimizin uçak sanayi, raylı sistemler ve ihracat için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İş adamlarına çağrıda bulunan Engiz,"Doların artması veya düşmesi hiçbir şekilde yatırımlarımızı ve istihdama dönük bir engel olmasın, doların inmesi ve çıkması bizimle alakalı değil, biz yine üreteceğiz biz yine isdihdama devam edeceğiz, üretelim rekabet ortamı oluşturalım şehrimizi geliştirelim, ülkemizi geliştirelim ekonomik olarak kimsenin eline bakmayalım ekonomik özgürlüğümüzü kazanalım ki kasamızdaki kağıt parçalarının çalışanlarımıza ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara faydası olsun" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim