AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İnönü ilçesini ziyaret ederek bir dizi açılış ve sertifika törenine katıldı. Günay, ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle istişare toplantısı gerçekleştirildi. İstişare toplantısının ardından İnönü İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Ak Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın, Orman Bölge Müdür Yrd. Hasan Bozan, Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras ile birlikte İnönü Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde Orman Haftası dolayısı İle gerçekleştirilen fidan dağıtım etikliğine katılan Günay, daha sonra Kapalı Pazar Yerinde kurulan Perşembe pazarı ve Pazar esnafını ziyaret etti.

ESNAFIMIZA VERİLEN DEĞERİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Burada ilçe sakinleri ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Günay, “Bu soğuk günlerde evlerine ekmek götürmek isteyen pazar esnafımızı Belediye Başkanımız ve ilçe teşkilatımız ile birlikte ziyaret ettik ve tek tek sohbet ettik. İnönü Belediyesi tarafından pazarcı esnafının ve vatandaşların kış aylarında soğuktan etkilenmemesi için yaptırılan radyan ısıtıcıların kullanıma geçirilmesini yerinde inceledik ve vatandaşlarımızın üşümeden alışverişlerini yapacak olmalarından dolayı duydukları memnuniyet bizleri mutlu etti. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

MUHTARLARIMIZ KONULARI MAHALLE BAZINDA TAKİP ETMEMİZİ SAĞLIYOR

İnönü Belediyesi çok amaçlı salonda gerçekleştirilen muhtarla ile buluşma toplantısına katılan Prof. Günay,  "Mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelmek ve mahallelerimizdeki sıkıntıları öğrenmek ve çözümüne yardımcı olmak için gerçekleştirdiğimiz muhtarla toplantısı çok verimli geçti. Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt zaten muhtarlarımızla yakın iletişim halinde ve yerelde sorunların çoğu çözülüyor, biz de gerekli aşamalarda destek veriyoruz. Muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz bundan sonrada toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL KALKINMANIN ANAHTARI ‘’KADIN’’

İnönü Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen sergiyi ziyareti ile programına devam eden Prof. Dr. Günay “Hanımlarımızın el emeklerini görmek, kültür ve geleneklerimizi yaşatmalarına tanık olmak çok değerli. Öğreticilerimize teşekkür ederiz, şimdi hanımlarımızın göz nuru el emeklerine gelir getirici kanallar açmak görevimiz.” dedi. Daha sonra İlçe Tarım Müdürlüğü’nde ‘Manda Besiciliği Sertifika’ Törenine katıldı ve programı başarı ile bitiren kadın çiftçilerle bir araya geldi. “İnönü İlçemiz manda kaymağı ve yoğurdu üretiminde marka olma yolunda hızla ilerliyor, bunu sağlayacak olan siz hanımlarımızın kaliteli ve hijyen üretimi olacak. Sertifikalarınızın hayırlı olmasını ve bereketli üretime vesile olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Prof. Dr. Emine Nur Günay, İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanarak kısa sürede tamamlanan İnönü Belediyesi Gençlik Merkezinin açılışını Belediye Başkanı Kadir Bozkurt,  AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışa katıldı. Açılışta konuşan Başkan Bozkurt, gençler istedi bizde gençlere en güzeli yakışır bir merkez oluşturduk dedi. İlçede yaşayan gençlerin birçok etkinlik ve faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan son derece modern yapıya sahip gençlik merkezinin ilçeye kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür eden Prof. Dr. Günay, açılış sonrası AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte gençlerle satranç oynadı.

DÜNDEN BUGÜNE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Prof. Günay’ın İnönü programı Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un ev sahipliğini yaptığı yemekte Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne görev yapmış Ak Parti Gençlik kolları İl başkanları ile buluşması ve istişare toplantısı ile sona erdi. 

Editör: Mustafa YILDIRIM