Facebook, Whatsapp, Google, Getir gibi birçok sosyal medya ve hizmet platformu üyelik almak isteyen internet kullanıcılarından telefon numarası ister. Telefon numarasına gönderilen sms onay kodu siteye verilerek doğrulama yapıldığında işlem tamamlanır. Site güvenliği açısından gerekli olan bu uygulama kullanıcılar için bazı riskler içerebilir. Ya da kişiler telefon numarasını paylaşmak istemeyebilir.

Sanal Numaralarla SMS Onay İmkanı

Onay Kodu web sitesi gerçek numarasını web sitelerine ve sosyal medya platformlarına vermek istemeyen kişiler için mobil onay hizmeti sunar. Bu hizmet kapsamında pratik şekilde uygun fiyatlarla satın alınacak tek kullanımlık bir telefon numarasına onay kodu gönderilir ve bu kod yine Onay kodu Sitesi üzerinden görülüp ilgili adreste kullanılır.

SMS Onay Hizmeti Verilen Servisler

Onay Kodu web sitesinden Whatsapp, Facebook, Instagram, Telegram, Twitter gibi pek çok servis için sanal numara alınabilir. Bu sistemde bazı yurt dışı kaynaklardan üretilen bir doğrulama işlemi sağlanır. Numaraların kullanımı için fiziki bir sim karta ihtiyaç duyulmaz. Her numara tek sefere mahsus şekilde kullanılır. Numaralar Rusya, ABD, Almanya ve İngiltere kaynaklı olabilir.

Hızlı İşlem Kolaylığı

Bir servise üye olurken ya da başka bir fayda sağlanırken bir taraftan Onay Kodu sitesinden sanal numara alınabilir. Her aşama yüksek hızla gerçekleşir ve zaman kaybı yaşanmaz. Onay kodu için verilen kısacık sürelerde sanal numara alınıp kodlar görüntülenebilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM