Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici şirketi ATAP A.Ş.’yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ile bir araya geldi.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Özgür Özcan, ATAP A.Ş.’yi ziyaret etti. Ziyarette ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ve Genel Müdür Dr. Sedat Telçeken yer aldı.  Gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak Genel Müdürü Telçeken, ATAP A.Ş.'nin yürütmüş olduğu çalışmalar ve teknoparklar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.  
ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını aktararak, "ATAP A.Ş. 2 şehir, 4 üniversite ve tek ekosistem mottosuyla bölgeye hizmet etmektedir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz de bizim birlikte çalıştığımız, önemli çalışmalara imza attığımız ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız bir kurum” dedi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ise, “Bilecik ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi konum itibariyle teknoloji odak noktası olma yolunda ilerlemektedir. Bu konuda ATAP A.Ş’nin bizlere olan katkısı çok  büyük, birbiriyle yakın ilişkiler içinde bulunan iki kentin, yeni teknolojilerin geliştirilmesinde iş birliği yapması her iki kentin sanayisine ve ticaretine zaman içinde çok büyük katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM