Son zamanlarda meme şekillerinden şikayetçi insan sayısında artış olmuştur. Artışa bağlı olarak Ankara meme büyütme ameliyatı olan kişi sayısı da aynı oranda artmıştır. Meme şeklinden memnun olmayan kişiler için çözümler üretilmektedir. Uzman hekim sayesinde isteklerine göre meme şekli oluşturulmaktadır.

Meme Büyütme Nedir?

Meme büyütme, meme bezlerine ekstra yağ dokusu verilmektedir.  Fakat kız ergenlik çağının sonuna gelmişse yapılabilir, çünkü ergenlikten sonra meme bezleri son şeklini alır. Meme bezlerinde küçük boyutlara sahip olan kişiler, doğuştan ya da sonradan oluşan durum sayesinde bezlerde bozuklukların oluşumu, doğum sonrasında ise memenin hacim değişikliği olması gibi nedenlerle ameliyat olunmaktadır. Ankara meme büyütme işlemleri yapılmaktadır.

Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Bugün birçok kadın göğüslerini büyütmek istemektedir. Operasyona karar vermeden önce bir kadının belirli bir eğitimden geçmesi gerekmektedir. Doktor, hastasının tam olarak ne istediğini anlamalıdır ve bu nedenle genellikle birkaç konsültasyon yapar, gerekli testleri istemektedir.

Meme büyütme operasyonu planlanmadan önce kapsamlı bir muayene yapılır ve sonuçlarına göre en uygun cerrahi müdahale yöntemi seçilir. Meme bezlerinin özellikleri ve antropometrik veriler dikkate alınması gerekir.

Yetkili ve deneyimli bir doktor, hangi meme büyütme seçeneğinin en uygun olacağını ve ne tür bir meme büyütme ameliyatı sonucuna odaklanmanız gerektiğini önerebilecektir. Estetiği iyileştirmek ve bozmamak için hastanın ne tür değişikliklere ihtiyacı olduğunu objektif olarak nasıl değerlendireceğini bilir.

Ancak plastik cerrah meme büyütmeyi planlarken hastasının isteklerini göz önünde bulundurur, çünkü esas olan kadının sonuçtan memnun olmasıdır. Ankara meme büyütme ameliyatı olmak istiyorsanız internet üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz.

Meme Büyütme Fiyatları

Hastanın hangi hastanede olacağı, hangi tahliller olacağı, silikon markasının ve modeline göre fiyat farklılıkları oluşur. Doktorunuzla görüşme sağlayarak fiyatını öğrenebilirsiniz. Ankara meme büyütme olmak istiyorsanız bu fiyat farklılıklarını görüşme yapabilirsiniz.

Meme Küçültme Nasıl Olur?

Meme küçültme ameliyatı, meme bezlerinin azaltması ile yapılmaktadır. Bu durumlar ile şikâyetiniz varsa doktora gidebilirsiniz. Meme büyüklüğü günlük yaşamda rahatsızlık yaratıyorsa, omuzlarda ve sırtta ağrı varsa, meme altında sıklıkla tahriş ve pişik görülürse, bir memenin boyutu, ikincinin boyutundan çok daha büyük gibi ilgili sorunlar varsa gidilmesi gerekir. Ankara da tedavi görmek istiyorsanız.

Meme Küçültme Yöntemleri Nelerdir?

Küçültme mamoplasti genel anestezi altında yapılır. Meme bezi esas olarak yağ dokusundan oluştuğu için operasyon sırasında fazlalığı her iki taraftan eşit olarak istenen boyuta eksize edilir. Asimetri durumunda operasyon sadece tek memede yapılır. Ameliyat sonucunda sadece yağ dokusunun değil, cildin de etkilenmesi nedeniyle sadece küçültme değil, aynı zamanda doğal bir meme dikleştirme elde etmek mümkündür. Ankara meme küçültme internet üzerinden araştırma sağlayabilirsiniz.

Kadın memesi oldukça hassas bir bölge olduğu için bu operasyon sadece deneyimli bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. Her durumda, komplikasyon olmaması ve memenin hassasiyetini kaybetmemesi için ayrı ayrı ele alınmanız gerekir. Bundan dolayı deneyimli doktorlar ile görüşme sağlamalısınız. Ankara meme küçültme ameliyatı olmak içinde uzmanlaşmış doktorlarla görüşme sağlayabilirsiniz.

Meme Küçültme Fiyatları

Ankara meme küçültme fiyatları oluşacak her işleme göre farklılık oluşturur. Doktorunuz ile görüşme sağlayarak fiyat güncellenmesini alabilirsiniz.

Burun Estetiği Nasıl yapılır?

Burun kusurları edinilmiş veya doğuştan olabilmektedir. Çoğu zaman burun ameliyatı ile sadece estetik değil, fonksiyonel problemlerin de çözülmesi beklenilmektedir. Ankara burun estetiği doktorunuz ile burun estetik hakkında bilgi alabilirsiniz.

Burun estetiği ameliyatı ile burnun şeklini ve boyutunu değiştirmeyi amaçlayan plastik cerrahi, açık ve kapalı olmak üzere iki şekilde gerçekleştirilir. En yaygın yöntem kapalı burun estetiği ameliyatıdır. Bu teknikten sonra ciltte görünür bir iz kalmaz. Açık rinoplasti, kolumelde ve her bir burun deliğinin içinde bir kesi olduğunu ima eder. Ameliyat yöntemi, her müşterinin bireysel özellikleri ve istekleri dikkate alınarak konsültasyon sırasında plastik cerrah tarafından seçilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Yaralanma sonrası burnun deformasyonu olan kişilerde uygulanmaktadır. Burunda zor nefes alma yaşayanlar, orantısız burun şekli olanlar, burunda ilerleyen zamanlarda küçülme ya da genişleme olanlara bu estetik uygulanması gerekir.

Burun estetiği ameliyatının estetik cerrahide en zor ameliyatlardan biri olduğunu bilmenizde fayda vardır. Bu nedenle bu operasyon sadece çok deneyimli bir cerrah tarafından yapılmalıdır. Ankara burun estetiği doktorlarını da deneyimli kişiler arasında tercih etmelisiniz.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burun estetiği yöntemleri değişim göstermemektedir. Her sorunlara göre çözümleri aynı olmaktadır. Dikkat edilmesi gereken ise yaş sınırlanmasına bakılması gerekir. Küçükler için burun estetiği ameliyatı ancak büyümenin ve ergenliğin durmasından sonra yapıldığından uygun değildir. Daha erken yaşta yapılan ameliyatlar hastanın gelişimini ve büyümesini bozabilir.

Rinoplasti için en uygun yaş 18 ila 35 arasındadır, ancak bu sınırlar oldukça keyfidir, çünkü hepsi cerrahi müdahalenin ölçeğine ve burundaki cildin tipine ve kalitesine bağlıdır. Onarıcı işlemler açısından, yumuşak dokuların yeterli esnekliği ve elastikiyeti, daha büyük operasyonlara olanak sağladığı gibi, burnun son şeklini olumsuz etkileyebilecek aşırı yara izi ve doku kalınlaşması riskini de azaltır. Ankara burun estetiği yaptırmak istiyorsanız bu riskleri doktorunuz ile görüşme sağlayın.

Editör: TE Bilişim