Çeşitli nedenlerle ağız sağlığı sorunları olan ve dişlerini kaybetmiş kişilerin Kemik Grefti tedavisi sıkça kullanılan modern, yeni tedavi yöntemidir. Her tedavi yönteminde olduğu gibi bu tedavi yönteminde de birtakım tıbbi aletlere ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan bu ürünlerden bazıları da sağlık sorunlarından dolayı ortaya çıkmaktadır. Bu ürünleri edinirken diğerlerinden farklı olarak fazlaca sağlımıza zarar vermemesine, içeriğinde bulunan maddelere dikkat edilmesi gerekmektedir.

Diş hastalıklarında başvurulan tedavi yöntemlerinden biri olan Kemik Grifti tedavisi için son aşamalarda kullanılan aletlerden biri membran sabitleme pini olmaktadır. Bu ürün küçük bir üründür ve taşınabilir bir ürün olmasıyla birlikte sağlığa en uygun maddelerden üretilmektedir. Titan Medikal, bu ürünün satışını sağlayan güvenli firmalardan biridir.

Dişleri sorunlu olan hastalar için modern tedavi

Diş hekimliği alanında kullanılan tedavilerden biri olan kemik grefti  tedavisi, doktorların gerekli gördüğü durumlarda uygulanan bir yöntemdir. Modern bir tedavi yöntemi olmakla birlikte çeşitli aşamaları vardır. Operasyon öncesinde kemik dokusunun ne aşamada olduğu gözlemlendikten sonra Kemik Grefti daha sonra Membran tedavisi daha sonra da membran sabitleme pini ile uzun süreli kullanım için kemikleri sağlamlaştırma işlemi yapılmaktadır. Bazı hastalarda diş hastalıkları çok fazla ilerlemediği için basit tedavilerle kendiliğinden geçebilmektedir. Fakat belirtildiği gibi operasyon şart görülen durumlarda tedavi uygulanmak istendiğinde malzemeler güvenli bir alışveriş adresi olan Titan Medikal’den tedarik edilebilmektedir.

Kaynak: https://www.titanmedikal.com/osteon-membran-sabitleme-pini

Editör: TE Bilişim