CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çakırözer, “Şanlı tarihimizin zaferleri ve bu zaferlerin kahramanlarını hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şahitlerimiz ve kahraman gazilerimize minnettarız” dedi.

 Çakırözer’in mesajı şöyle:

“Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda vatan topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret örneği göstererek, en zor koşullar altında canlarını ortaya koymaktan hiçbir şekilde çekinmeyen, şehit ve gazilerimiz her zaman onur ve gurur kaynağımız olmuşlardır. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutan en önemli yol göstericilerimiz, birlik ve beraberliğimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın en önemli simgeleridir.

Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi sadece yılın bir gününde anmanın yeterli olmadığı bilinciyle, onların halkının ve vatanının geleceği için hayatlarını feda ettiklerini unutmadan, karşılaşmış oldukları sıkıntıları el ele vererek gidermek hepimizin  ortak sorumluluğudur. Onların ve ailelerinin hak ettikleri şekilde yaşam haklarına sahip olmaları adına gereken bütün mücadeleyi vermek, sosyal ve ekonomik durumlarını iyileştirmek yegâne görevlerimiz arasındadır.

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden bütün kahramanlarımızı minnetle anıyor, gazilerimize ve değerli ailelerine şükran ve saygılarımı sunuyorum. Kahraman Gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun.”

Editör: TE Bilişim