Bu cihazlar, erkeğe cinsel ilişki sırasında gereken yeterli sertleşme gücünü kazandırmak amacıyla doğrudan erektil dokunun içine yerleştirilir. Penil protezin tüm bileşenleri derinin altındadır. Yani dışarıdan asla fark edilmez. Sertleşme sorunu tedavisi için günümüzde en etkili çözümdür.

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı
Penis protezi, erkeklerde cinsel işlev bozukluğu kategorisinde ilk sırada yer alan iktidarsızlık sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Bu cihazlar, erkeğe cinsel ilişki sırasında gereken yeterli sertleşme gücünü kazandırmak amacıyla doğrudan erektil dokunun içine yerleştirilir. Penil protezin tüm bileşenleri derinin altındadır. Yani dışarıdan asla fark edilmez. Sertleşme sorunu tedavisi için günümüzde en etkili çözümdür. 

Protez Tedavi ile Penis Büyütmek Mümkün mü?

Ameliyat sırasında mutluluk çubuğunun boyutu hastaya özel olarak seçilir. Bunun için dokuların esneyebilme özelliği operasyon sırasında ölçülerek en büyük implant takılır. Teknolojik açıdan, güvenilir ve uzun ömürlü bir protez sağlamak için son 30 yılda implantlar oldukça geliştirildi. Bu amaçla ekstra uzama ve kalınlaşma yapısına sahip protezler ile penis maksimum oranda büyüklük kazanmaktadır. Ayrıca sunulan yeni nesil protezler ömür boyu garanti içermektedir.

Ne Tür Penil İmplantlar Var?

Üç ana penis protezi türü vardır. Şişirilebilir implantlar, iki ve üç parçalı biçimde üretilir. Beceri seviyenize, altta yatan tıbbi koşullara ve önceki ameliyatlara bağlı olarak, doktorunuz size uygun penil protezi seçmenize yardımcı olacaktır.

Esnek, yani bükülebilir çubuklar ise el hareketi sorunları olan veya daha önce büyük karın ameliyatları olan hastalar için idealdir. Üretildikleri madde yarı sert bir malzemedir. İstenilen yönde konumlandırılabilir. Kullanımı çok kolay ve her zaman iri görünmektedir.

Esnek bir protezin sağlayabileceğinden daha doğal bir ereksiyon isteyen hastalar için şişirilebilir modeller idealdir. Skrotumda bir pompa ve penise yerleştirilen iki şişirilebilir balon çubuğu içerir. En doğal penil protezdir ve doğal ereksiyon ihtiyacı olan hastalar için benzersizdir. Söndürme sırasında tamamen gevşer ve dik konumda daha serttir.

Minimal İnvaziv Cerrahi ile Kolay İyileşme

Doktorlar hem geleneksel penoskrotal hem de minimal invaziv infrapubik yaklaşımları uygulama konusunda deneyimlidir. Küçük insizyon (3 cm), minimum diseksiyon gerekliliği ve minimal invaziv infrapubik yaklaşımla iyileşme süresi azalmaktadır. Bu sebeple hassas bölgelerde minimal invaziv bir infrapubik yaklaşım her zaman tercih edilir. Operasyon genel veya bölgesel anestezi altında yapılır ve 30 dakikayı geçmez.

Penis Protezi Cinsel ilişkileri Nasıl Etkiler?

Mutluluk çubuğu, şişirildiğinde veya istenen konuma getirildiğinde, hacim ve sertlik açısından normal bir erkek ereksiyonuna benzer. Özellikle yeni nesil 3 parçalı protezler uzunluk ve genişlik anlamında ek esneme özelliğine sahiptir. Yani penise ekstra hacim ve ekstra dolgunluk kazandırmaktadır.

Bazı erkekler, eski moda implantların sertleşme sorunu tedavisi sunarken, eskisi kadar uzun süre ereksiyon sağlamadığını bildirmiştir. Yeni nesil penis protezi ile bu tür sorunlar tamamen ortadan kalkmıştır. Ayrıca implantlar cinsel ilişki hissini engellemez. Orgazm veya boşalma yeteneğine müdahale etmezler. Bu cihazların yaptığı şey, size istediğiniz kadar kullanabileceğiniz çok sert ve iri bir penis sağlamaktır. Daha fazla bilgi için https://www.andromed.com.tr/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penis-protezi sitesini ziyaret ediniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM