Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri,   Sivrihisar'da görevine yeni başlayan Kaymakam Hüseyin Sayın'ı, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü  ve Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Bekir Kalır, "

Sivrihisar’ımızda göreve başlayan Kaymakam Hüseyin Sayın'ı makamında Sivrihisar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu olarak ziyaret ettik. Kendilerine yeni göreviniz hayırlı olsun hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdik.

Kaymakamımızı 17.Ekim Pazar günü saat 17:00 da Yunus Emre Kültür Merkezinde Hemşerimiz Eğitimçi Yazar Alişan Kapaklıkaya' nın vereceği Aile içi iletişim seminerine davet ettik.

Kaymakam Hüseyin beye vakfımızın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgi arz ettik. Ayrıca vakfımız tarafından bastırılan Sivrihisar’ımızı tanıtan kitaplarımız takdim edildi.

Kaymakam Hüseyin beye Hüsnü-kabulleri için teşekkür ediyoruz.

Sivrihisar Belediye Başkanı ve Sev Muzaffer Demir Anadolu lisesi yöneticileri ve öğretmenlerini de 17 Ekim Pazar günü saat 17:00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapacağımız etkinliğimize davet edildi.

Okul müdürümüz Mehmet Öz'e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız  Hamid Yüzügüllü’ye ve Başkan Yardımcımız Hüseyin İlhan'a   vakfımız adına teşekkür ediyoruz"dedi.

 

Editör: TE Bilişim