Seyitgazi Belediyesi’ne, kendi imkanlarıyla aldığı çekici tır ve kamyondan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da arazöz hibe etti.
Seyitgazi Belediyesi her geçen gün araç filosunu güçlendirerek vatandaşlara hizmetini arttırıyor. Seyitgazi Belediyesi son olarak kendi imkanlarıyla çekici ve kamyon satın aldı. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda araç filosunu güçlendirmeye devam eden Seyitgazi Belediyesine ayrıca, Başkan Hasan Kalın’ın girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe arazöz geldi. Piyasa değeri yaklaşık 700 bin TL olan araçlar ilçe halkının hizmetine sunuldu.
Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın yeni alınan araçlarla birlikte belediyenin araç parkının daha da güçlendiğini belirterek, "İlçemiz her geçen gün büyüyor, yatırımlar ve hizmetlerimiz de artıyor. Belediyemizin çalışmalarında ihtiyaç duyulan tüm araç ve ekipmanlarımızı almaya devam ediyoruz. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen arazözün yanı sıra kendi imkanlarımızla aldığımız kamyon ve çekici tırla araç filomuzu daha da güçlendirdik. Yeni alınan araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.
Editör: TE Bilişim