Zafer Partisi Eskişehir Mihalıççık ilçesi 1. olağan Kongresi halkın teveccühü ile yapıldı. Katılım yüksek oldu. İlçe Başkanlığını Mustafa Fen tüm delegelerin oyunu alarak Mihalıççık İlçe Başkanı oldu. Kongrede Konuşan Zafer Partisi İl Başkanı Soner Çam, iktidar partisinin üç milletvekili Eskişehir ili ve ilçeleri’ne hiçbir yardımı olmadığını Eskişehir Mihalıççık karayolunun işler acısı olduğunu trafik kazalarında çok vatandaşımızın canını kaybettiğini vurguladı. İl Başkanı Çam "Milli Güvenliğimiz tehlikededir. Sığınmacılar örtülü istilacılar ülkemizi işgal etti Gaziantep’te 750.000 Şanlıurfa’da 750.000 Kilis’te nüfusları bizim Türklerden fazla Hatay’da 750.000 sığınmacı yerleşmiş durumdalar bu sığınmacıların çocuk doğurma oranı 5.7 bizim Türk vatandaşların 2.1’dir.  Bu gidişle 15 yıl zaman zarfında sığınmacıların nüfusu 25 ila 30 milyonu bulacak sığınmacıların yoğun olduğu bölgede PKKistan Kürdistan kurulacak. Sığınmacılar ülkelerine gönderecek olan tek parti Zafer Partisi’dir. Saray rejimi ve sarı muhalefet sığınmacıları ülkelerine göndermek istememektedir. Bu sığınmacıların maliyeti ülkemize 90.8 milyar $ kişi başı 1200 $ para ödedik.
Sığınmacılar ülkesine dönsün diyorsanız, Zafer Partisi ni tercih edin,  yok kalsın diyorsanız farketmez hangisini seçerseniz seçin 
Türk Milletinin iradesi Zafer Partisi 
Zafer Türk milletinin olacaktır,"
İl Başkanı Soner Çam Kongreden sonra 27 Mayıs 1980 tarihinde şehit olan Gün Sazak ve ailesinin kabrini ziyaret ederek dualar okudu. Akabinde Yunus Emre külliyesini ziyaret ettiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM