AK PARTİ Tepebaşı İlçe Kadın Kolları, Tepebaşı’nda yaşayan kadınlara, sosyal hayata katılımlarını arttırma ve ekonomik kalkınmadan yararlanmaları amacıyla Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi’nde  “İş ve Sosyal Hayatta Etkili İletişim ve Liderlik” programı başlattı. Kadınlara verilecek kurs programıyla ilgili konuşan AK PARTİ Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Şadan Güneri, ilk etapta 90 kursiyerle programı başlattıklarını dile getirerek, bu programların daha da çeşitlendirilerek arttırılacağını söyledi.
BRANŞ SAYISINI ARTTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ
Güneri şöyle konuştu: “Türkiye nüfusunun yarısını oluşturan kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımları, toplumsal ve ekonomik olarak kalkınmadan yararlanma düzeylerini iyileştirmek ve en iyi hale getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Son dönemlerde de gerek mecliste gerek başka platformda kadınları görüyor olmak iyi bir noktaya geldiğimizin göstergesidir. Yoğun başvuru aldığımız “İş ve Sosyal Hayatta Etkili İletişim ve Liderlik” programına ilk etapta 90 kursiyerimizle bugün başlıyoruz. Hatibelerimizi yetiştirmek adına açtığımız bu kurslarda kadınlarımızın kendilerini geliştirebilmeleri ve sahip olduğu potansiyeli biraz daha öteye taşıması adına bu kurslarımıza süreklilik getirerek ve branş sayısını arttırarak devam edeceğiz.”
Tepebaşı bölgesinde 5000 kişi hedefleri olduğunu söyleyen Güneri, “Biz istiyoruz ki kadınlarımız hep yönetilen değil, yönetenler de olsun” dedi.
 
Editör: TE Bilişim