İYİ Parti Eskişehir örgütünün Pazar toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, 31 Mart yerel seçimlerde Eskişehir’de ve Türkiye’de İYİ belediyeciliği tanıştıracaklarını söyledi.

CHP ile yerelde devam güç birliği çalışmasın son safhasına geldiğini, önümüzdeki hafta içinde adaylarını açıklamaya başlayacaklarını kaydeden Tunca,” Seçime girdiğimiz her çevrede seçimi kazanma azim ve kararlılığındayız. Asla vazgeçmeyeceğiz. İYİ Parti olarak tertemiz bir geçmişimiz var. Hiç kimse ama hiç kimse bizi geçmişimizle yargılayamayacak. Projelerimizle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız. Biz, güzel şehrimizin geleceğine tertemiz sayfalar açmaya geliyoruz. Hemşerilerimizin takdiriyle başta Odunpazarı olmak üzere, bazı dış ilçelerimizi de İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

Seçim öncesinde açılan ekonomi paketinin tamamen geçici çözümlere odaklanan, neredeyse vatandaşların faydalanılmasının imkânsıza yakın kurallara bağlı çıktığını öne süren İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca şunları söyledi:

“ Kredi kartını asgariden ödeyenlerin yararlanabileceği ve belli sınırlarda olan, geliriyle orantılı tutarın kredi kartı faizinden düşük faiz oranı ile kredilendirilebileceği bir model olarak sunulmuştur. Takibe düşen borçlular bu krediden yararlanamayacaktır. Toplumsal bir barış sunmayacaktır. Oysa ki borçlarını zamanında ödeyemeyen yüzbinlerce vatandaşımız taahhüdü ihlal cezası ile karşı karşıyadır. Genel Başkanımız Meral Akşener toplumsal barış adına, dağılmış aileler adına, çalışan insanlarımızın verimliliklerinin artması adına 8 Milyar TL olan bu borcu, % 5’i olan 4 Milyon TL karşılığında satın alıp vatandaşlarımıza huzur vaat etmişti. Ancak her şeyi saptıranlar bu konuyu da borazan basın marifetiyle saptırmış ve zorda olan milletimizin umutlarını karartmışlardır. Şimdi ise kuruluş amacı tarıma destek olan Ziraat Bankası’ndan 14 Milyar TL, 18 Süper lig takımına aktarılmak üzeredir.

Belediye seçimleri sürecinde olduğumuz şu günlerde çok kısa sürede İYİ Parti’yi ve adaylarımızı daha çok görmeye başlayacaksınız. İşte bu süreçte İYİ Partililer, 

Dedikodu yapmayacaklar.

İftira atmayacaklar.

Hiç kimsenin onuruna dokunacak tek söz söylemeyecekler.

Bu hareket İYİLER ve CESURLARIN hareketidir.

İYİ Parti hem Türkiye’ye hem Eskişehir’e İYİ gelecek.”

Editör: TE Bilişim