AK Parti Sarıcakaya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Eskişehir Milletvekili Salih KOCA, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Hüseyin ABBASOĞLU ve İlçe Belediye Başkanı Faruk GÜLER katıldı.

Programda açılış konuşması yapan ilçe başkanı ABBASOĞLU katılımlarından dolayı İl Başkan Yardımcılarına ve Milletvekili KOCA’ya teşekkürlerini iletti. İlçe teşkilatı olarak AK Parti Belediyeciliğini Sarıcakaya ile buluşturmuş olmaktan dolayı memnuniyetini ileten ABBASOĞLU, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti teşkilatlarına daha büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Söz alan belediye başkanı GÜLER 30 Mart öncesi hissettiği heyecanı devam ettirdiğini, çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini belirtti. 30 yıldır hayali kurulan Sarıcakaya yolunun yapımına başlanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren GÜLER projenin her daim takipçisi olduğu için Milletevekili Salih KOCA’ya teşekkürlerini iletti.

İlçe Teşkilatına hitap eden Salih KOCA: "Danışma meclisi toplantılarımız bizler için önem arz ediyor, AK Parti istişare mekanizması üzerine kurulmuş bir parti. Bu sebeple; fikir alış verişinde bulunmak, projelerimizi konuşmak, yapılan çalışmaları değerlendirmek için danışma meclisi toplantılarımızda bir araya geliyoruz.” dedi.

Eskişehir-Sarıcakaya, Mihalgazi-Nallıhan yolu ile ilgili konuşan KOCA: “AK hizmetler aralıksız devam ediyor. Bugüne kadar ilçemize 20 kalemin üzerinde hizmet kazandırdık. Sizlerin yıllardır hayalini kurduğu ve bir nevi hayat damarı olacak Eskişehir Yolunda artık son noktaya geldik. İhalesi yapıldı. Resmi süreçler sonucunda yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak ve 750 gün içerisinde tamamlanacak. Böylece hemşerilerimiz daha hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde seyahat edebilecek; şehrimizin Çukurovası Sarıcakaya ve Mihalgazi’de yetiştirilen ürünler sağlıklı bir biçimde nakledilebilecek, ticari hayat hareketlenecek, ürünlerimiz daha çok değer kazanacak, hemşerilerimiz layık olduğu bir hizmete daha kavuşmuş olacaktır.” dedi.

Yoğun ilginin olduğu İlçe Danışma Meclisi soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim