Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Yönetimi’nin  başlattığı “Muhtar Ziyareti” kapsamında, bu hafta Şirintepe, Zincirlikuyu ve Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Şirintepe Mahalle Muhtarı Selami Çetin ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen SP Tepebaşı İlçe Teşkilat Başkanı Sercan Gözegir ve bazı yönetim kurulu üyeleri mahalle sıkıntılarını dinledi.  Muhtar Çetin, şehirleşmede yapılan hatalar nedeniyle binaların yolları daralttığını, kaldırımların küçültülerek sokakların rahatsız edici bir hale geldiğini  söyledi. Halen bürokrasinin çok fazla olması nedeniyle yetkililerin sıkıntıları çözmede yavaş hareket ettiğini dile getiren Muhtar Çetin, “60000 nüfuslu bir mahalle olarak su birikintileri ile uğraşıyoruz ve Sumatik cihazı doğru düzgün hizmet vermiyor” şeklinde konuştu.

Zincirlikuyu Mahallesi Muhtarı  Erdal Karakaya  ile yapılan görüşmede muhtar Karakaya çevreyolundan mahalle girişine üst geçit için başvuru yaptıklarını, ancak yetkililerin saatte 150 kişi geçmeli gerektiğini dile getirdiğini vurgulayarak bankamatik başvurusunu da yeterli emekli olmadığı gerekçesiyle ret edildiğini diyerek reddedildiğini ifade etti,

Sumatik ve Sağlık Ocak taleplerinin kabul edilmediğini ifade ede muhtar Karakaya, “Tepebaşı İlçemizin en büyük problemi imar sıkıntısı. 15-20 yıl önce 8-9 katlı ve ada bazında binalarımız ile yaşam şartlarımız oldukça kaliteliydi. Ama günümüzde bu kadar yüksek  kata izin verilmiyor, bu durumda Mahallemizin gelişmesinin önünde engel oluyor” şeklinde konuştu.

SP’li yöneticiler, amcasını kaybeden, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı  Ayşe Çıraklı’ya Hanımefendi’ye taziye ziyaretinde bulundu.

Editör: TE Bilişim