3 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak olan CHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Örgütün kongresinde Ferda Kavaklı, tabanın sesi olmak için başkanlığa aday oldu.

Parti binasında düzenlediği ve kadın ve gençlerin desteklediği Ferda Kavaklı yaptığı basın toplantısında, Türkiye gerçekten uzun bir süreden beri yaşamın çeşitli alanlarında giderek derinleşen bir bunalım ve kriz ortamı yaşadığını, kriz sürecinin referandum ile iyice belirginleşen toplumsal beklentiler yarattığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşü ile örgütlere düşen yeni siyaset tarzına ayak uyduracak yapılanmanın zaman kaybetmeden oluşturulması ve 2019'a genç, dinamik ve kararlı yapılarla yürünmesi gerektiğini ifade eden CHP Odunpazarı İlçe Başkan adayı Ferda Kavaklı, “İşte biz gençler ve kadınlar olarak bu vizyonu sahip bir yönetim anlayışı ile CHP Odunpazarı İlçe ögrütünü başta gençler ve kadınlar olmak üzere tüm eyülerimiz ile birlikte yapılandırmak ve demokrasi anlayışı içinde parmakla gösterilen ilerici ve gerçekçi bir yönetim istiyoruz” dedi.

Eskişehir CHP'nin kavgalarla, gruplaşmalar ile gündeme gelen bir örgüt olmaması gerektiğini kaydeden Kaaklı şunları söyledi:

“ Bu bakış açısı ile birilerinden ya da bir yerlerden talimat alan yönetim anlayışını açıkça reddediyoruz. Bu birilerinin yönetimi değil 2019'a umutla bakan partinin itici gücü kadınlar ve gençlerin yönetimi olarak üyelerin sesi olmaya talibiz.

2019 giden ylda CHP'nin Eskişehir'de ve Türkiye'de iktidarını istemek ve kararlı olmak yola çıkış noktamızdır.  Projelerle gündemde olan, toplumsal sorunlara dikkat çeken ve çözüm üretmek için çaba gösteren, değişen dünyada bilgiyi işleyebilen bir yönetim olacağız. Sağlıklı ve aktif üye yapısı ile üreten bir yönetim olarak demokrasiyi ve adaleti örgütün tüm kademelerine hakim kılacağız. Zorluklar elbet olacak ama CHP'li olmanın gücü, üyelerimizin desteği ile direnecek ve inanıyoruz ki başaracağız.

Gençler ve kadınlar olarak tüm parti üyelerimizi CHP önderliğinde Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırıyoruz. Partimizi hak ettiği noktada temsil edilmesi için üyelerimizi Odunpazarı'nda başlattığımız mücadelemize katkı vermeye çağırıyoruz.”

Editör: TE Bilişim