2. Amatör Küme play-of maçlarının ilkinde Bozanspor ile Üniversitesi Evleri 3-3 berabere kalırken, Çarşamba günü Mihallıççık-Üniversite Evleri maçı oynanacak.

2. Amatör Küme Play-off maçlarının ilkinde, Bozanspor ile Üniversite Evleri futbol takımları arasındakı maç gollü beraberlikle sonuçlandı: 3-3... Maça iyi başlayan Bozanspor ilk yarıyı Hüseyin'in attığı iki golle 2-1 önde kapatırken, ikinci yarıda yine aynı oyuncunun golüyle skoru 3-1 yaptı. Dha sonra Üniversite Evleri Bozanspor'a  baskı kurup skorü 3-3 getirdi. Bu sonuçta Bozanspor'un golcüsü Hüseyin'in de ikinci yarıda sakatlanması da etkili oldu. Üniversete Evleri takımının iki golünü Mertçan atarken, diğer golünü de Bozanspor golcüsüyle aynı adı taşıyan Hüseyin attı.

Maç sonrası oyunu değerlendiren Bozanspor antrenörü Murat Güngör, "Galibiyeti kaçıran taraf biziz.. Skoru koruyabilseydik, büyük bir avantaj elde etmiş olacaktık. Üniversite Evlerinin üçüncü golünde faul vardı, hakem bunu farketmedi. İnşallah Mihallıççık'ı yeneceğiz  birinci kümeye yükseleceğiz," dedi.

MİHALLIÇIK-ÜNİVERSİTE EVLERİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KARŞILACAK

2. Amatör Kümede bir üst lige yükselme mücadelesi Çarşamba günü oynanacak mihallıççık-Üniversite Evleri maçı ile sürecek. Pazar günü ise Bozanspor-Mihallıççık maçı oynanacak. Üç takımdan biri 1.Amatör Kümeye yükselecek..

Editör: TE Bilişim