Selkaspor; Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi SK karşılaşmasından 29-24 galip ayrıldı. İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda saat 16:00’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı ise 15-11 Selkaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Karşılaşmayı izlemeye Selkaspor Kulübü Başkanı Mert Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Selkaspor’un deplasman sponsoru olan Erser İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erman Gölet geldi.

 

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Selkaspor Baş antrenörü Serdar Seymen; “Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli olan Avrupa Kupası maçımız var. Oyuncularımızın motivasyonunun bu maçta olduğunun farkındaydık. Bu sebeple maça konsantrasyon sağlamakta zorlandıklarını düşünüyorum. Zaman zaman çok güzel performans gösteriyoruz, sağladığımız konfor alanı süresini ligimizde uzun sürelere yayabilmeliyiz. Yabancılarımız da ligimize yavaş yavaş alışıyorlar. Galip gelmek her zaman güzel. Üç kulvarda birden yarışan bir takım olarak hedeflerimiz bu tür maçlarda mutlak galibiyet gerektiriyor. Hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Selkaspor yarın yapacağı iznin ardından Salı günü Arendal maçının hazırlıklarına başlayacak. Mavi beyazlı ekip Cumartesi günü saat 19:00’da Porsuk Spor Salonu’nda Challenge Cup 2. Tur mücadelesine çıkacak.

Editör: TE Bilişim