Günümüzde birçok sektörde streç makinası büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir. Özellikle de gıda sektöründe çeşitli ürünlerin paketlenmesinde streç makineleri büyük bir önem arz etmektedir. Bu ihtiyaçları başarıyla karşılayan Tunç Makina firması, üretimini yaptığı makineler ile sektörde öncü olmaktadır. Firmanın bünyesinde üretilen streç sarma makinalarının hepsi sektörel anlamda çeşitli amaçlara hizmet etmektedir.

Firma bünyesinde ayrıca palet sarma makinası da bulunmaktadır. Hem streç hem de palet sarma makinalarının üretimini Tunç Makina firması üstün performanslarıyla sürdürmektedir. Aşağıda sizlere maddeler halinde firma bünyesinde üretimi gerçekleştirilen makinaları sıraladık. Tüm bu ürünleri ve özelliklerini Tunç Makina web adresinden inceleyebilirsiniz.

·         TPM 410 Streç Sarma Makinası

·         TPM 409 Streç Sarma Makinası

·         TOS 600 Tam Otomatik Palet Streçleme Makinası

·         TRO 800 Robot Streç Sarma Makinası

·         TPM 420 Üstten Baskılı Streç Film Sarma Makinası

Tunç Makina TPM 410 Streç Sarma Makinası

Firmanın en çok talep gören streç sarma makinalarının başında gelmektedir. TPM 410 streç sarma makinesi önünde bir taban bulunmaktadır. Streçlenecek ürün bu zemine yerleştirilir ve zemin dönmeye başlayarak ürünün streçlenmesi sağlanır. Ayrıca makinanın ön gerdirme ünitesi ayarlanabilir özelliktedir. Bu gerdirme ise elektronik motorlu ön germe teknolojisine sahip şekilde çalışma gerçekleştirmektedir. Makina 270 cm yükseklikte olan bir kule ve döner tabladan oluşmaktadır. 120 x 120 cm boyutlarındaki paletlerin streçlenmesi için de uygun bir makinadır.

Kaynak: https://www.tuncmakina.net/

Editör: Mustafa YILDIRIM