Süleyman Çöken, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Çekirdekten yetişip, camianın bir elemanı olarak yılların getirdiği birikimle, bu görevi layıkıyla yapabileceğine inandığı için başkanlık adaylığını koyduğunu ifade eden Çöken, “Görevi dağılımı yapacağım ve destek alacağım yönetici kardeşlerimle birlikte bu görevi yürütecek enerjimiz olduğuna inanıyorum. Başkanlığa talip olacak saygıdeğer insanlar hakkında kötü söz söylemeyeceğini dile getiren Çöken, “Hepsinin adaylığına ayrı ayrı saygı duyarım, bu noktada seçilip seçilmem durumunda hiçbir zaman bu arkadaşlarımla bağımı koparmam ve gereken ne ise onu yerine getiririm.” şeklinde konuştu.

“KOLTUĞA YAPIŞIP KALMAYACAĞIZ”

Başkan adayı Süleyman Çöken, kendi vizyon ve misyonunu ise şu sözlerle açıkladı: “Odamıza bağlı olan kamyoncu, kent içi taksici, nakliyeci ve taksi dolmuşçusu esnafının yöneticileri ve kendileri ile yılda 2 kez istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Sorunları dinleyici ve çözüm üretici toplantılar düzenleyeceğiz. Bunun yanında ravdevulu görüşme saatleri ayarlayarak sorunlarını dinleyeceğiz. Seçim sonrası kapısını kapatıp, kendi dünyasına çekilen bir yönetici grubu asla olmayacağız. En büyük vizyonumuz, oturduğumuz koltuğa yapışıp kalmak değil, adımızdan adaletli ve verimli bir dönem yapan başkan olarak söz ettirip, hoş bir seda bırakarak, bizden sonra gelenlere görevimizi alnımızın akıyla teslim etmek olacak. Sözümüz odur ki; odanın her ne imkanı varsa bu kaynaklardan en büyüğünden en küçüğüne kadar üyelerimizi eşit ve adaletli bir şekilde faydalandıracağız. Bize bağlı esnafımızın haklarını gerekli kurum ve kuruluşlarda onların menfaatine olacak şekilde savunacağız. Kent içinde görev yaparken gerekli güzergah, fiyat tarifesi gibi konularda esnafı mağfur etmeyecek şekilde görevimizi yapacağız.”

Tüm adaylara başarılar dileyen Çöken, “Allah , bu yolda görev yaparken bize güç versin. Tüm esnaf kardeşlerimin desteğini bekliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim