Köklü bir geçmişe sahip olan Profilist, 1999 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Otomatik kepenk sektöründe tanınan firma, teknolojik gelişmelere ayak uydurarak en iyi çözümleri sunmaktadır. Profesyonel çalışanları ve işinin ehli mühendis kadrosuyla hizmet sunduğu için her projeyi başarıyla tamamlamaktadır. Üretim, montaj, satış ve satış sonrası hizmetleri sunan Profilist, müşterilerin tüm gereksinimlerini karşılamaktadır.

Üstün Teknoloji ile Fonksiyonel Kepenk Sistemleri 

Profilist, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayan otomatik kepenk ve kapı sistemlerini üretmektedir. Üst düzey teknolojiyle donatılan bu sistemler özel olarak tasarlanmaktadır. Fonksiyonel ve estetik özellikler dikkate alınarak özel tasarımlarda hazırlanarak müşterilere teslim edilmektedir. Müşterilerin güvenliği ve konforu ön planda tutulurken mekanların estetik görünümleri de sağlanmaktadır. 

SMS Onay: Güvenliğin İlerleyen Adımı SMS Onay: Güvenliğin İlerleyen Adımı

Otomatik kepenk ve kapı sistemlerinde öne çıkan firma, teknolojiyi kullanmasının yanı sıra yüksek malzemeleri tercih etmektedir. Dolayısıyla sadece teknoloji çözümlerinden değil, kullanım alanlarındaki ihtiyacı karşılayacak ve uzun süre çözüm sağlayacak ürünler üretmektedir. Uzman mühendislerin özel olarak tasarladığı otomatik kepenk ve kapı sstemleri üstün motor ve otomasyon sistemleriyle donatılmıştır. Bu nedenle kullanıcılar kolay bir şekilde otomatik kapı ve kepenk sistemlerini kontrol edebilirler. Dolayısıyla güvenlik ve konfor gereksinimlerinizi en iyi şekilde karşılayacak olan bu sistemleri tercih edebilirsiniz. 

Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemlerinin Yaygın Kullanımı 

Profilist, otomatik kepenk ve kapı sistemlerini üreterek birçok alanda kullanılmasını sağlamaktadır. İç ve dış kullanıma uygun olan bu sistemler genelde ev, hastane, alışveriş merkezi, okul ve benzeri alanlarda tercih edilmektedir. Günümüzde güvenliğin önemli olduğu her yerde dayanıklı ve pratik araçları kullanmak elzemdir. Otomatik kapı ve kepenk sistemleri her ne kadar önemli olsa da firma seçimine de dikkat edilmelidir.

Güvenlik Sorunlarına Özelleştirilmiş Çözümler 

Sektöründe profesyonel bir öncü olan Profilist, güvenlik sorunlarına özel çözümler sunmaktadır. 1999 yılından beri uzman kadrosuyla hizmet sunan firma, çeşitli ürünler üreterek tercihi müşterilere bırakmıştır. Teknolojik gelişmeler doğrultusunda üretilen otomatik kepenk ve kapı sistemleri geniş bir portfolyoda yer almaktadır. 

Her türlü güvenlik ihtiyacına özel çözümler geliştiren firma dükkan, depo, konut ve ofisler için özelleştirilmiş seçenekler sunmaktadır. Kepenk boyutlarından renk detaylarına kadar birçok detay özelleştirilebilir. Bu özellikte ürün sunan Profilist, mekanınızı istediğiniz gibi korumanıza olanak tanımaktadır. Yaşam ve iş alanlarınızı tehlikeli ve riskli durumlardan korumak için sağlam ve güvenli bir kapı sistemi kullanabilirsiniz. Güven ve kalite deyince akla gelen Profilist ile tüm güvenlik sorunlarınızı aşabilirsiniz. 

Geniş Ürün Portfolyosu ile Farklı Alternatifler 

Profilist, sektördeki diğer firmalardan bir adım önde olan bir marka olarak adını otomatik kapı sektörüne yazdırmıştır. Geçmişten bu yana duyulan ve daha da duyulmaya devam eden bu firma, geniş ürün portfolyosuna sahiptir. Titizlikle ve çeşitli gereksinimleri karşılamak üzere üretilen ürünler, kalite garantilidir. Buna bağlı olarak her bir sistem, uzun süre kullanım sunar ve farklı alanlara geliştirilmiş çözümler getirir. 

Galvaniz veya çelikten imal edilen kapı sistemleri paslanmaz özellikte olduğu için yağmur ve diğer hava koşullarından etkilenmez. Diğer yandan ölçüleri farklı şekilde ayarlanabilir ve isteğe özel olarak şekillendirilebilir. Halihazırda olan modellere bakarak kullanım alanınıza göre uygun ürün seçimi yapabilirsiniz. 

Otomatik kepenek ve kapı sistemleri üretmesinin yanı sıra diğer sistemleri de üretmektedir. Hangar kapıları, üretilen kapı sistemlerinden olup büyük alanlardaki güvenlik sorunlarını çözmektedir. Diğer yandan fotoselli kapı sistemleri büyük veya küçük işyerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ev güvenliği ve mahremiyeti için ise bahçe kapıları sunan Profilist, birçok alana hizmet etmektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM