WhatsApp Image 2022-11-11 at 15.14.30 (1)WhatsApp Image 2022-11-11 at 15.14.30 (2)

Yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile birlikte pastayı kesen TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanı Hulusi Emeksiz,  “Derneğimizin kuruluş aşamasında emeği geçenleri saygıyla selamlıyor, kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yönetim  kurulu olarak, başta derneğin kurucuları olmak üzere kendilerine güvenenleri mahcup etmeden bu bayrağı daha da ileriye taşımanın gayreti, çabası içinde olacaklarını ifade eden Emeksiz, “TEMAD Odunpazarı’nı, hak ettiği yere getirmek en büyük hedefimizdir.” dedi.

Aynı inanç ve kararlılıkla…

Bundan tam yedi sene önce, camia sevdalılarının bir araya gelerek türlü imkânsızlıklar ve güçlüklere rağmen azim, inanç ve kararlılıkla hareketi neticesinde 11 Kasım 2015 tarihinde TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nı kurduklarını anlatan, Başkan Emeksiz şöyle konuştu: “Üyelikten kardeşlik, dostluk eksenine evrilmiş, Eskişehir ve ülke genelinde tanınmışlığı her geçen gün artan, üye sayısı binleri geçen derneğimiz, dinamik ve istikrarlı, modern ve demokratik yönetim yapısıyla, izlediği akılcı ve barışçı politikasıyla, faaliyetlerine aynı inanç ve kararlılıkla devam etmektedir.

Haklarımızı alacağımıza inancımız tam

Hedeflerinin; mutlu, güçlü, huzurlu TEMAD Odunpazarı olduğunu belirten Başkan Hulusi Emeksiz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Camia kardeşliğini hedef alan düşünce yapısından hareketle ana  vizyonumuz, düzenleyeceğimiz etkinlik ve faaliyetler ile üyelerimizin her daim sosyal hayatın içinde var olmalarını sağlamaktır.  Aldığımız kararlar ve planlamamız hep aynı minvalde olacaktır. Genel merkez marifetiyle, haklarımızı ve tazminatlarımızı almak için yolumuz uzun olsa da inancımız tamdır. Ve bunu sizlerle birlikte başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM