0d491655-fb40-4112-ad7e-bc1d6329fd55

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber üyelerimizden Aziz Karagöz, İzzet Şahin, Vedat Akbıyık ve Murad Elmuhandıs ile birlikte Eskişehir İnönü İlçesi Kaymakamı olarak yeni atanan Tolga Ustaoğlu’ nu makamında ziyaret ederek yeni görevin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman “İnönü İlçesi kaymakamlığına yeni atanan Sayın Tolga Ustaoğlu’ nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. İlçemiz ve Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için İnönü Kaymakamı Sayın Tolga Ustaoğlu’ na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İnönü İlçesi Kaymakamı Tolga Ustaoğlu” Eskişehir İnönü ilçesinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, İnönü İlçesi’ ni en iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM