Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir’i makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyareti için Emir’e teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Büyükerşen ve Emir eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Başkan Büyükerşen, turizm konusunda yapılan çalışmaların her zaman çok değerli olduğunu belirtti. Büyükerşen, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin de ülkenin ihtiyacı olan insan gücüne önemli katkılar sunduğunu belirterek Prof. Dr. Emir’e başarılar diledi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir de Başkan Büyükerşen’in gerek Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü döneminde gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince Eskişehir’e çok önemli hizmetler yaptığını belirtti. Prof. Dr. Emir ayrıca Eskişehir’in turizm kenti olmasına sunduğu katkılar nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Dekan Prof. Dr. Emir, Başkan Büyükerşen’e Frigya Vadisi’nin en kıymetli değeri olan Yazılıkaya Anıtı’nın minyatürünü sunarken, ayrıca Turizm Fakültesi Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından yapılan çikolatadan da ikram etti.  

Editör: Mustafa YILDIRIM