Zafer Partisi Eskişehir Sivrihisar ilçesi 1. olağan Kongresi halkın katılımı ile yapıldı. Katılım yüksek oldu. İlçe Başkanlığını Mehmet Bayık tüm delegelerin oyunu alarak Sivrihisar İlçe Başkanı oldu. Kongrede Konuşan Zafer Partisi İl Başkanı Soner Çam, "Ülkemizde kararsızların oyu %21 ila %28 arasındadır. Bu kararsızlar ülkemizin entellektüel kişileridir tercihlerini Zafer partisinden yana kullanacaklardır. Kararsızlar şu an birinci parti konumdadır.

Ülkemizde en büyük dört kriz Devlet krizi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinde liyakat ehli olmayan kişilerin elindedir, Milli birlik krizi,  Milli Güvenliğimiz tehlikededir. Emperyal güçler alt kimlikler oluşturmak suretiyle üst kimlik olan Türk kimliğini tanımak istemektedir. En büyük kriz olan ekonomik kriz hat safhada’dır. Ülkemizin 80 milyon vatandaşı fakirleşmiştir. Bu soğuk havada halk ekmek kuyruklarında sırada bekleyen vatandaşlarımız çile çekmektedir, marketler kapandıktan sonra atılan sebze ve meyveleri Türk vatandaşlarımız çöpten toplamaktadır, oysa saray rejimi sığınmacılara 90.8 milyar $ para harcayarak Türk milletinden topladığı vergileri çarçur etmektedir. Köylü ektiğinin karşılığını alamamaktadır motorine ve gübreyi çok zam geldiğinden dolayı köylü vatandaşlarımız mağdurdur. Ülkemizin en büyük krizlerinden birisi olan sığınmacılar krizidir. Bu örtülü istilacıları kaçakları ülkelerine gönderecek olan tek parti zafer partidir.

Zafer Partisi iktidarında devlet planlama Teşkilatı yeniden açılacak, köylerde bir tek çocuk olsa dahi o köy okullari açılacak istiklal marşı ve andımız okutulacak,  kapatılan askeri okulların tamamı açılacak, parlamenter sisteme geçişte müsteşarlıklar yeniden kurulacak. Köyümüze üç yıl gübre bedava verilecek öğrenci yurtlarında tek kişilik odalarda öğrencilerimiz barındırılacak,  öğrenci bursları artırılacak, Neoliberal ekonomi sistemi kaldırılacak yerine karma bir ekonomi sistemi getirilecek. özel müteşebbis ve devlet müteşebbisi ortaklığıyla ekonomimiz ve sanayimiz tekrar güçlenecek. Yurtdışına giden doktorlarımız hemşirelerimiz mühendislerimiz ülkesine geri dönecek, özlük hakları güçlendirilecek, yaşanabilir bir Türkiye için gençlerimiz hayal kuracak kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için Zafer Partisi her gence imkan tanıyacaktır.
Türk milletinin iradesi zafer Partisi
Zafer Türk milletinin olacaktır.

Editör: Mustafa YILDIRIM