Uğur Böcekleri ekibi tarafından, Gülay Kanatlı Ortaokulu öğrencilerine motivasyon eğitim semineri verildi. Farklı bir okulda eğitim devam etti. Şehit Onur Yeşil Ortaokulu velilerine Sultandere sahnesi’nde “ Kendi Hayatının Lideri Ol semineri paylaşımı  gerçekleştirildi. Seminerlere yoğun katılım sağlandı.   

Türkiye’de pek çok kişi, kurum, kuruluşa verilen “Kendi Hayatının Lideri Ol “ farklı şehirlerdeki okullarda eğitim verilmeye devam ediyor.

Yoğun katılım ile gerçekleşen eğitimde; Gülay Kanatlı Ortaokul Müdürü Nihat Demir, Fen Bilgisi Öğretmeni  Nazlı Çelebi Seber, Şehit Onur Yeşil Ortaokulu  Türkçe Öğretmenleri Ümit Baca ve Semra Baca, Sınıf Öğretmeni  Mehmet Emin Demir seminerle ilgili düşüncelerini  dile getirdiler;  “Kendi Hayatının Lideri Ol eğitimi öğrencilere ve velilere  özgüven ile  motivasyon konularında farkındalık  yarattı. Hayata bakış açısı olarak birçok konuya yaklaşımları değişti, bu eğitim seminerinin sürdürülebilir olmasını istiyoruz, Bize eğitim vererek, destek olan Uğur Böcekleri ekibine teşekkür ederiz.”dediler. Öğrenci ve velilerden eğitim semineri tam not aldı. Seminer sonrasında düşünce ve görüşler dinlendi.

Uğur Böcekleri ekibi, kendi alanında uzman eğitmenleri tarafından gönüllü eğitimlere devam ediyor. Uğur Böcekleri derneği üyeleri ise; okullarda daha çok Uğur Böcekleri olmasını istiyor.  Toplum yararına daha bilinçli bireyler yetiştirmek için etkinliklerine devam edeceklerini dile getirdiler. Seminer bittikten sonra,  Uğur Böcekleri adına pasta kesildi.

Editör: şenay Yıldırım