Uyku seti, evinizin olmazsa olmaz ev tekstili ürünlerinden biridir. Yatak odası için tasarlanan bu ürünler odanızın daha şık görünmesini sağlayacaktır. Farklı kumaşlardan yapılmış birçok uyku seti vardır. Kumaşın içeriği ve dokusu her biri için farklıdır, bu nedenle tat mevsime göre bölünür. Rahat bir uyku için mevsime göre seçim yapmalısınız. Özellikle yaz aylarında sık sık yatağımızdan terleriz. Uyku seti çift kişilik seçerken terlemeyi önlemek için mevsime uygun kumaşı tercih edin. Kapitone uyku setinin ikili modeli kış sezonu için özel olarak hazırlanmıştır.

 Bu nevresim takımları, tasarımına bağlı olarak bir nevresim, nevresim, 2 veya 4 yastık kılıfı ve çarşaf içerir. Herkes birbiriyle uyumludur. Özellikle kış aylarında saten uyku seti çift kişilik ikili modeli sıklıkla tercih edilmektedir. Satenin yumuşak dokusu ve ışıltısı odanızı aydınlatacak, yumuşak dokusu rahat uyumanıza yardımcı olacaktır. Saten uyku takımları; yorgan, çarşaf, nevresim ve yastık kılıfı gibi ürünlerden oluşmaktadır. Bazı markaların takımlarında da yatak fırfırları bulunur. Yaz, kış ve ilkbaharda farklı kılıflar kullanıldığı için setin içeriği mevsime göre değişiklik gösterecektir. Yatağınıza uygun bir uyku takımı arıyorsanız,  çift kişilik yatak takımı çok çeşitli kalite, renk ve desenlere sahiptir.

Her Mevsim Uygun Çift Kişilik Uyku Seti

 Dört parçada kullanılan yastık kılıfları, her birinin ince farklılıklarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Genel olarak kışın saten kumaşlar tercih edilir ve odanın şık görünmesini sağlar. Kış aylarında bu popüler kumaşları kullanmak terlemeyi önlemek için iyi bir seçenektir. Pamuklu saten kumaşlar yaygın olarak kullanılır. Bu ürün saten iplik kullanılarak %100 pamuktan üretilmiştir. Kendine özgü doku ve dokulara sahip ürünlerin desenlerinde de farklılıklar vardır. Geleneksel desenlerden modern desenlere kadar ürün kumaşı oldukça zengindir. Önerilen bazı modellerde farklı kendinden kabartmalı doku tasarımları bulunur.

Pamuklu uyku seti çift kişilik en çok tercih edilen kumaş türüdür. Bu takımlar %100 pamuktan üretilmekte olup ürüne göre farklılık göstermekte olup farklı tasarımlara sahiptir. Ürünün tip adı altın iplik sayısına göre değişmekle birlikte kumaşın cinsi de iplik sayısına göre değişmektedir. Her biri yaz ve kış mevsimlerine uyum sağlayarak size rahat ve şık bir uyku sunar. Sitemizden https://www.nordqueen.com/cift-kisilik-uyku-seti güvenilir bir şekilde uyku seti temin edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM