Gökmeydanspor Kulübü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği “Uzayı Ayağınıza Getiriyoruz” etkinliğinin ilkini Seyitgazi'nin Cevizli İlköğretim Okulu'nda düzenledi. Spor, bilim, sanat ve hediye sunumlarının yapıldığı etkinliğe; Mahalle Muhtarı Hasan Çakır, Okul Müdürü Devrim Yersay, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcisi Mutlu Er, Kayı Boyu Dernek Başkanı Kazım Duman, Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, branş antrenörleri, Cevizli İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Eskişehirspor Necati'yi renklerine bağladı Eskişehirspor Necati'yi renklerine bağladı

Okul bahçesinde kurulan planetaryum uzay küresi çadırında, çocuklar gökyüzünü ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatı buldu. Çocuklar, yaklaşık 15 dakika boyunca uzay ve astronomi bilimleri kapsamında hazırlanan eğitici ve eğlenceli filmi izlediler. Planetaryum çadırında uzay yolculuğu yapmışçasına eğlenen çocuklar, etkinlikten büyük keyif aldı. Planetaryum uzay çadırına çocuklar kadar veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Kickboks antrenörü Mehmet Çizmelioğlu tarafından branş tanıtımı ve kickboks antrenmanı gerçekleştirildi. Taekwondo antrenörü Özkan Uygar ise taekwondo kurallarını gösteren bir sunum yaptı.

Gökmeydanspor Kulübü, etkinlik kapsamında tüm öğrencilere forma, şort, atlama ipi, lapa, ellik ve toplardan oluşan spor malzemeleri hediye etti. Ayrıca, okumayı öğrenen birinci sınıf öğrencilerine Nutuk kitabı hediye edildi.

Etkinliğin finalinde gitar sanatçıları İsmail ve Berrin tarafından verilen konserle öğrenciler ve veliler doyasıya eğlendi. Gökmeydanspor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, “Spor, bilim, müzik ve hediye sunumlarıyla minik yüreklere dokunmak ve onların mutlu olduğunu görmek gerçekten çok keyifli. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Etkinliklerimiz daha büyük organizasyonlarla devam edecek.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM