Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Kanber, Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut’u makamında ziyaret etti.

Yunus Emre Projemiz ile ilgili istişarelerde ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirten  MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman “Yunus Emre Projemiz kapsamında Değerli Belediye Başkanımız Menderes Durgut Bey’ in yaptığı büyük bir Park’a,  açılışını yapacağı zaman bizim teklifimizle kendisinin bu Park’a Yunus Emre‘nin ismini vereceğini söylemesi bizleri çok memnun etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz. Ziyaretimizde ayrıca MÜSİAD, Eskişehir ilimiz ve Günyüzü ilçesi ile ilgili konuları istişare ettik. Yakın ilgisinden dolayı Başkan Durgut’ a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut, İlçede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Günyüzü ilçesini en iyi yerlere getirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

                                                                       

Editör: TE Bilişim