Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)  Eskişehir Şubesi tarafından üyelerine bir restaurantta iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine katılan üyelere teşekkür eden TÜRKAV Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Sezer, “ Bu güzel ayın yüzü hürmetine ülkemizdeki, dünyadaki İslam diyarlarının huzura kavuşmasını diliyorum. TÜRKAV milli ve manevi değerlere sahip kamu çalışanlarının bir araya toplanmasını sağlayan bir sivil toplum hareketidir. TÜRKAV’ın amacı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmaktır. Sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere öğretebilmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, bilgilendirmek, kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yapıp bunları vatandaşlarımızla paylaşmak vakfımızın amaçlarındandır’’ dedi.

İftar yemeğine, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya katıldı ve konuşmasında, '' Kıymetli dava arkadaşlarım; hepiniz hoş geldiniz, Mübarek Ramazan Ayını kutlar ve bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını dilerim'' diye konuştu. İftar yemeği sonrası, tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Editör: TE Bilişim