BTP İl Başkanı Fahri Gürgenburan,”Son zamanlarda Genel Başkanımız Hüseyin Baş açılımlar yaptı. Bu çok büyük bir sükse yaptı. Gençler Hüseyin Baş’a ve Bağımsız Türkiye Partisi’ne kendilerini yakın görüyorlar. Zaten şu anda 6’lı masaya girmemizi istemeyenler de genellikle Fetö seviciler ve iktidarın değişmesini istemeyenlerdir. Peki,  Genel Başkanımız Hüseyin Baş ne söyledi.

Genel Başkanımız Hüseyin Baş “Türkiye iyi yönetilmiyor, yeraltı kaynaklarımız peşkeş çekiliyor, milletimiz bilinçli olarak fakirleştiriliyor, devlet borçlanarak Osmanlı kaderine götürülüyor, Hükümetin dış politikası yok” diyor.

Genel Başkanımız daha ne diyor, “Atatürk kırmızı çizgimizdir, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı söylemler milli güvenlik sorunudur, bu iktidar değişmelidir. Türkiye fabrika ayarlarına geri dönmelidir. Ayrılıkları değil birliktelikleri ortaya koyarak bir milleti kardeş yapacağız. Eğitimde zengin çocuğuyla fakir çocuğu arasındaki fırsat eşitliğini devlet olarak biz kaldıracağız. Enerjide kendi kaynaklarımızı devreye koyacağız, yola-köprüye değil çiftçiye alım garantisi vereceğiz” diyor. Bizlerde bu çerçevede çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu dar boğazdan çıkışın yolu BTP kadrolarındadır. Bunu gören halk partimize yönelmektedir” diye sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM