MHP Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Melek Öngül, yarıyıl tatili değerlendirmesinde şunları söyledi; "Yarıyıl tatili aralarda verilen bir moladır. Öğretmen, öğrenci ve veli açısından değerlendirilecek fırsata çevrilecek bir molaya bir tatile başlamış bulunmaktayız.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının bir bölümünü tamamlayan değerli öğretmenlerimize, yoğun tempoda çalışan dinlenmeyi hak eden öğrencilerimize ve saygıdeğer velilerimize sağlık, huzur içerisinde tatillerini geçirmelerini dileyerek saygılarımı sunuyorum.

Öğrencilerimizin dinlenerek bol kitap okuyarak, çeşitli aktivitelerde bulunarak bu sayılı değerli günleri önemseyerek verimli olarak başarılarının devamlı olacak şekilde kendisi ailesi ve ülkesi için neler yapabileceklerinin temellerini oluşturacak programları yapmalarını umuyorum.

Başöğretmen Atatürk'ün "Bir millet ilim, anlayış ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür" sözüyle öğretmenlerimize, öğrencilerimize eğitimin öneminin ve değerlendirilmesinin gerekliliği öğütlenmiştir.

Bu düşüncelerle Türk gençliğini geleceğe hazırlayan, siz değerli öğretmenlerimizin, ülkemizi geleceğin aydınlığına kavuşturacak olan öğrencilerimizin yarıyıl tatillerini en içten dileklerimle kutluyor, iyi tatiller diliyorum."

Editör: Mustafa YILDIRIM