ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de küfürleşme yüzünden çıkan kavgada, bir kişinin bıçakla ağır aralanmasına sebep olan zanlılar polisin titiz takibi sonucu yakalandı. Zanlılardan biri tutuklanırken, diğeri adli kontrolle serbest serbest bırakıldı. 

Olay önceki gece saat 04.30 sıralarında Haller Gençlik Merkezi arsasında meydana geldi. Kavga ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, H.K. (23) isimli şahsın göğüs kısmından yaralandığını belirledi. Ambulansla ilk olarak Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, hayatı tehlikesi olduğu için EGOSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen H.K. tedavi altına alındı.
Olayın şüpheli veya şüphelilerinin yakalanması için titiz bir çalışma başlatan ekipler, M.U. (32) ve B.Y. (26) isimli zanlıları suç aletleri ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinden kaçan ve elinden yaralandığını belirtilen diğer zanlı A.K. (25) ise evinde yakalandı. yapılan açıklamaya göre, yaralama olayının, iş yerinden alkollü olarak çıkışta küfürleşme yüzünden meydana geldiği belirlenirken, adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K. tutuklandı, M.U. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim