Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge,  Anayasa değişikliğinin kime yaracağını sordu. Öge, yasama, yürütme, yargının tek bir kişinin hakimiyetine bırakıldığını, ‘ben ne yaparsam ben ne söylersem o olur” düzeninin geleceğini öne sürdü.
‘Türk Tipi Başkanlık’ modeliyle ‘istikrar ve huzur’ geleceğini söyleyenlere “15 yıldır kimin iktidarda olduğunu  ve istikrar ve huzurun neden 15 yıldır olmadığını” soran Emek Partisi İl Başkanı Hüseyin Öge, “Her türlü yasa yapma yetkisi elinizde. 6 ayı geçen bir sürede de ülkeyi ohal ile yönetiyorsunuz. Getirmek istediğiniz sisteme Diktatörlük denir. Diktatörlüğün nasıl bir sistem olduğunu en son Gambiye devlet başkanı gösterdi” dedi.
İşçilere ve emekçilere seslenen Öge “Evetci” ve “Hayırcı” diye bölmek isteyeceklerini belirterek “Bu bize dayatılan kötü geleceğe ‘tek adam-tek parti diktatörlüğe’ Hayır diyerek, geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım. Geleceğimiz işçi ve emekçilerin barış ve demokrasi içinde yaşayacağı laik ve demokratik cumhuriyette olacaktır” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim