Tesettür modellerde, her sene farklı tasarımlar öne çıkmaktadır. 2019 yılında ise en farklı tasarımlar, pardösüler üzerindedir. Özellikle, bol ve uzun pardösüler, uygun eşarplarla tamamlanabilecektir.

Yeni Sezon Tesettür Modellerinde Öne Çıkan Özellikler

2019 yılı tesettür modellerinde, öne çıkan bazı özellikler şunlardır: Elbise modellerinde fırfır kullanımı yaygındır. Eteklere doğru bollaşan yapı, rahat hareket etmeyi sağlayacak özelliktedir. Elbiselerde canlı renk kullanımı hakimdir. Triko elbiselerde ise, kemer kullanımı hakimdir. Kollarda düğmeli aksesuarlar yer alır. Cepli hırkalarda, kemer tasarımları bulunur. Balıkçı yakalı kemer kullanımlı elbiseler, farklı renklerde tasarlanmıştır. Püskül kullanılan pançolar da 2019 yılının en gözde tasarımlarıdır. Simli balıkçı yaka triko elbiseler, farklı desenlerde tasarlanmıştır.

Kollarda yarasa kol tasarımları göze çarpan detaylardır. Çizgili triko elbise tasarımlar, büyük cepli detaylar, en trend ürünler arasındadır. Boydan boya düğmeli elbiselerde, ekose kumaş seçimi 2019 yılında göze çarpan bir başka detaydır. Balon kollarda, nakış kullanımı yaygındır. Balıkçı yaka trikolarda, hafif dökümlü yaka stilleri yer alır. Elbiseler de özellikle, enerjik ve rahat tasarımlar öne çıkar. Yazılı, resimli modellerde, tunik trikolar da dar pantolonlar üzerinde, rahatlıkla kullanılabilecektir. Elbiselerin etek uçlarında, dantel detaylar da bulunur. İşlemeli hırkalar da boylar uzun ve kemerlidir.

İkili takımlarda salaş pantolon üzerinde, uzun tunik elbiseler yer alır. Farklı renk tonlarını bulmak mümkündür. Hırkalarda ise, kapüşon kullanımı hakimdir. Piliseli triko elbiseler de farklı renkler bulunur.

2019 Yılı Tesettür Modellerinde Genç Çizgiler

2019 yılı modellerinde, her kesime uygun çizgiler bulunur. Klasik giyim için de farklı tasarımlar yer alır. Spor giyimden hoşlanan bayanlara yönelik, genç çizgilerde oldukça zengin tasarımlar bulunur. Özellikle, enerjik ve özgür çizgileri bulmak mümkündür. Tasarımlar da salaş tunikler, bol dökümlü yakalar ve büyük cepler, genç giyime yönelik zengin tasarımlardır. Özellikle, dar pantolon üzerinde çok şık duracak tunikler, ikili takım yaratmak için, ideal tasarımlardır. Balon kollu triko bluzlar de yanlarda yırtmaç kullanımı bulunur. Fermuarlı uzun hırkalarda, farklı renk ve tasarımları bulmak mümkündür.

Editör: TE Bilişim