Yaz tatilinizi planlamaya başladınız mı? Gelin, birlikte 2021 haşema trendlerine göz atalım! Birbirinden şık desenler ve tasarımlarla plajda ayrıcalıklı şıklığa ulaşmak çok kolay. Peki, kapalı mayo modelinizi hangi aksesuarlarla tamamlayacaksınız? Büyük güneş gözlükleri, hasır çantalar, şık boneler ve daha fazlası. Benzersiz tasarımlarla bu mayo modelinin trendlerini ve en kullanışlı aksesuarları beraber inceliyoruz!

Bu tesettür mayo modelleri son yıllarda plaj modasının yönünü belirliyor. Tesettür markalarının kreatif tasarımcıları plajda hem şık olmanız hem de mahremiyetini korumanız için özel tasarımlar üretiyor. Üstelik iç göstermeyen ve çabuk kuruyan modelleri sayesinde muhafazakârlığınızı her zaman koruyabilirsiniz.

2021 Haşema Trendleri Neler?

Birkaç yıl öncesine kadar bu mayo çeşitleri basit ve düz tasarımlara sahipti. Son yıllarda ise özellikle 2021 haşema trendlerinde bu durumun epey değiştiğini görüyoruz. Dinini yaşamak isteyen kadınlar artık rahatça denize girebilirken aynı zamanda sayısız tasarım arasından da seçim yapabiliyor. Tesettür mayo seçiminde en önemli konu ise kumaşın kalitesi. Denizden çıktığınızda çabuk kuruyan büyük beden tesettür mayo modeller, hem sağlığınızı korur hem de vücut hatlarınızın gözükmesini engeller. Kısacası yapışmayan mayo çeşitleri ile hayalinizdeki şıklığa kavuşursunuz.

Tam kapalı mayo trendlerinde bu yıl mavi, turuncu, yeşil gibi sıcak tonlar yoğunlukta. Lacivert, siyah, mor vb. koyu renklere işlenen sıcak tonlar ile genç ve cool bir tarz yakalanıyor. Üstelik boneler de zarif şıklığın tamamlayıcı parçası olarak fark yaratıyor.

İki Renkli Modeller

Bu yıl iki renkli modeller oldukça revaçta. Lacivert – mavi, siyah – gri, siyah – turuncu, açık yeşil – koyu yeşil vb. renk alternatifleri sayesinde çok şık kapalı mayolar üretiliyor. Üstelik sadeliği benimseyenler için iki renk kullanılırken gösterişli bir stil için desenler de ekleniyor. Yaprak, palmiye, kare, çizgi vb. desenler canlı ve havalı bir görünüm sağlıyor.

Tropikal Desenler

Tesettür mayo modelinizde eğlenceli tasarımlar ister misiniz? 2021 trendleri haşema modellerini daha eğlenceli ve neşeli bir hale getiriyor. Palmiyeden yapraklara, meyvelerden desenlere kadar tropikal sıcak renkler kullanılıyor. Özellikle genç kadınlara hitap eden tropikal desenler yaz zarafetini arttırıyor. Yaz aylarının vazgeçilmez renk desenleri ile havuzda, otelde ya da plajda muhteşem görünebilirsiniz!

Alacalı Desen Modelleri

Renklerin ahengi mayo modellerine yansıyor! Kırmızı, yeşil, turuncu, sarı ve mavi gibi canlı renklerin bir araya geldiği modeller her yaştan kadına daha zarif ve genç bir görünüm sunuyor. Üstelik pastel tonlarındaki desenlere sahip olan tam kapalı mayolar da asil şıklık sağlıyor. Mayo ve tesettür pareo modellerinde sıklıkla karşılaştığımız alacalı tasarımlar bu senenin favorilerinden.

Çizgili Modeller

Hiç eskimeyen bir desen sorsak eminiz, herkes çizgilerden bahseder. Düz, eğimli, dikey gibi farklı çizgiler kadınlara daha zarif ve narin bir stil sağlıyor. Ayrıca büyük beden kapalı mayo arayışındaysanız dikey ve eğimli çizgilerden faydalanabilirsiniz. Dikey çizgiler size daha ince bir görünüm sunarken eğimli çizgiler kilolarınızı dikkatlerden kaçırmak için idealdir. Çizgili modelleri özellikle orta yaşlı kadınlara harika bir tarz sunuyor.

Zarif Desenler

Sade şıklığı tercih eden kadınlar 2021 haşema trendlerini çok sevecek! Zarif desenlere sahip olan modelleri her yaştan ve her bedenden kadına muhteşem bir görünüm sunuyor.Mayo rengine uyumlu tonlarla yapılan işlemeler etnik veya modern tasarımlara sahip. Bu sayede her tarza hitap eden zarif desenler ortaya çıkıyor. Feminen ve etkileyici bir tarza sahipseniz zarif desenli kapalı mayo modellerini tercih etmelisiniz.

Haşemanın Tamamlayıcı Parçaları Neler?

Muhafazakar stilinizi korurken daha şık ve stil bir görünüme sahip olmak mümkün! İster sakin ve sade bir tarz isterseniz de gösterişli ve etkileyici bir tarz. 2021 haşema ve plaj modası aksesuarları her kadına ve her zevke hitap ediyor. Gelin, ayrıcalıklı şıklığın ipuçlarına göz atalım:

  • Plaj Çantaları: Yaz tatilinizin her anında plaj çantaları ile kullanışlı bir şıklık kazanırsınız. Yaz zarafetini arttıran plaj çantaları mevsime uygun desenleri sayesinde daha genç bir tarza yardımcı oluyor.
  • Pareo – Kaftan: Tesettür pareo modelleri hem mahremiyet hem de şıklık için en iyi aksesuardır. Vücut hatlarını koruyan bol ve salaş formlarına 2021’in en trend renkleri ve desenleri ekleniyor.
  • Terlik: Özel günlerin en şık aksesuarı topuklu ayakkabılarsa, plaj modasında en şık aksesuar terliklerdir. Örneğin, parmak arası terlikler daha genç bir stil için kullanılırken standart terlikler sadeliği seven kadınlar içindir. Tarzınız ne olursa olsun mayonuzun renkleri ile harika kombinler yapabilirsiniz.
Editör: TE Bilişim