Snob Sandwich Coffee, Eski Bağlar Mahallesi, Yılmaz Büyükerşen Bulvarı, 17/B’de açıldı.

Serap Akın ve Onur Kırmızı ortaklığı ile kurulan Snob Sandwich Coffee’nin açılışına çok sayıda vatandaşın yanı sıra; Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Lokantacılar Odası Eskişehir Şube Başkanı Bahar Bilen de katıldı. “Kendi sandviçini kendin yarat” konsepti ile hizmet veren kafede, sağlıklı ve doyurucu bir öğünü hazırlamak sadece 5 dakikanızı alıyor.

ARABAYLA GEÇERKEN 5 DAKİKADA ALABİLİYORSUNUZ

İstanbul’da görüp çok beğendikleri bu konsepti Eskişehir’e taşımak istediklerini anlatan Snob Sandwich Coffee ortaklarından Serap Akın, “İstanbul’da görmüştük böyle bir konsepti, insanlar işe giderken bize uğrayıp sandviçini alıp gidebilse, aynı şekilde çayını, kahvesini içeceğini de alabilse, diye düşündük ve böylece burayı açma fikri ortaya çıktı. İstanbul’da insanların çok tercih ettiği bir ürün, arabanızda beklerken 5 dakikada, sandviçinizi ve içeceğinizi alıp, yolunuza devam edebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

HIZLI VE SAĞLIKLI

İnsanların her öğünde hazırladıkları doyurucu ve sağlıklı sandviçleri tercih edebileceklerini belirten Snob Sandwich Coffee ortaklarından Onur Kırmızı ise; “Özellikle sabah saatlerinde insanlar hamur işi ürünleri çok tüketiyor, bunlar hem sağlıklı değil, hem de doyurucu olmuyor, biz bu nedenle kahvaltıdan itibaren insanlar bize gelsin istiyoruz. Öğle ve akşam öğünlerinde de hızlı olduğu için fast food tüketiliyor. Bizim ürünlerimiz de çok çabuk hazırlanıyor, ancak içerik olarak çok daha zengin ve sağlıklı ürünlerdir Herkesin evde yaptığı soğuk sandviçi biz burada çok fazla çeşidi bir arada bulundurarak, zenginleştirip onlara sunuyoruz” şeklinde konuştu. Bunun yanı sıra kahvaltı menülerinin de bulunduğunu aktaran Serap Akın, “Kişiye ait paketli ürünlerin bulunduğu, içinde yumurta, patates kızartması, sigara böreğinin de olduğu güzel bir kahvaltımız var, hafta içi sabah 08:00’dan gece 00.00’a kadar, hafta sonu ise sabah 08:00’dan gece 02:00’a kadar açığız” dedi.

7,90’DAN BAŞLAYAN FİYATLAR…

Kekikli, kırmızıbiberli, çekirdekli, susamlı, tam buğday ve kepekli ekmek çeşitleri ile 23-25 santim arasında büyüklükteki ekmeklerle yapılan sandviçler, fiyat olarak da çok hesaplı, fiyatlar 7,90 liradan başlıyor. “Kendi sandviçini yarat” konseptiyle de istediğiniz ürünlerle hazırladığınız sandviç ise; 17 lira.

Editör: TE Bilişim