Akıllı ev sistemlerinin hızlı bir şekilde gelişimi ile bu sistemleri modern teknoloji ürünleri üzerinden müşterilerine sunan firma, alanında öncü bir yaklaşım sergiler. Tüm dünya genelinde çoğunlukla kullanılan ve kontrol sistemlerinin ev eşyalarına entegre edildiği sistem akıllı ev sistemi olarak tanımlanır. Kontrol sistemleri bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda firma tarafından kurulmakta ve ev otomasyonu ile uzakta kontrol avantajı sağlanmaktadır. Firmanın ürünleri her türlü teknolojik ihtiyaca cevap verecek nitelikte donatılmıştır. Firma tarafından alacağınız akıllı ev sisteminde; klima, perde kontrolleri, aydınlatma, ısıtma ve daha fazla kontrol mekanizmasına sahip olabilirsiniz. Siz de ailenizle evinizde tam kontrollü ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Ses ve Görüntü Sistemleri

Birbirinden farklı marka ve model seçeneği ile firma tarafından sunulmuş olan görüntü ve sis sistemlerine sahip olabilirsiniz. Akıllı ev teknolojisinin içerisinde yer alan kablosuz sistemlerde mecburi kullanım durumu söz konusu olup, bu sistemlerin her biri farklı marka adları ile firma tarafından müşterilerine sunulur. Bu markalar; Bang Olufsen, Bose, Bowers Wilkins, Crestron, Savant ve Heos şeklindedir. Bu markaların hepsi dünya genelinde de kullanılan markalar olarak bilinirler. Kablosuz ses sistemi, ev sinema sistemi ve ev ses sistemi gibi ürünlerin satın alım işlemini ürün kalitesi ve uygun fiyat garantisi ile firma üzerinden yapabilir, kurulumu için firma teknik servisini çağırabilirsiniz.

Interra

Interra adı altında kurulan firma, alanında uzmanlaşmış olan yazılım ve donanım ekibi ile beraber hizmet verir. 32 ayrı ülkeye ürünlerinin ihracatını yapan firma, ürettiği bütün ürünlerinde en yüksek kalite standartlarını kullanır. Firma tarafından kullanılan sistemler; bina otomasyon sistemleri, rezidans otomasyon sistemleri, villa otomasyon sistemleri, ofis otomasyon sistemleri, otal otomasyon sistemleri şeklindedir. Firma bünyesinde yer alan ürün seçenekleri ise kapalı devre çözümlerin yerine sunulan; IOT, KNX, Bacnet ve Modbus vb. uluslararası alanlarla entegre bir şekilde çalışan ürünlerden oluşur. Firma web sitesi e-akilliev.com alan adı ile hizmet vermekte ve iletişim bilgileri üzerinden firma yetkilisi ile görüşebilmeniz mümkün olmaktadır. Ürünler hakkında daha geniş bir bilgiyi firma yetkilisinden alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim