Bu yazımızda YouTube üzerinden ücretsiz bir şekilde video veya müzik indirmek isteyen kullanıcıların işine yarayabilecek bir platformdan bahsedeceğiz. Bildiğimiz üzere YouTube üzerinden içerik indirmek isteyenlerin sayısı oldukça yüksek ve her geçen gün artmaya devam ediyor. Kullanıcılar, ücretli veya zahmetli çözümlerden kaçınarak bedava bir YouTube MP4 dönüştürücü arayışına giriyor. Snappea ise bu dönüştürücü ihtiyacını her özelliğiyle karşılayarak ziyaretçilerine tam teşekküllü bir YouTube video indirme deneyimi sunuyor. Snappea’yi isterseniz sitesinden, isterseniz de Android uygulamasından kullanabiliyorsunuz. İkisinden de işinizi görmeniz oldukça kolay, fakat Android uygulamasında bazı ekstra özellikler de bulunmakta. Gelin bu yöntemleri nasıl kullanacağınızı hep birlikte inceleyelim.

Eğer Windows, Mac veya farklı bir bilgisayar işletim sistemi kullanıyorsanız maalesef Snappea’nin uygulamasını kullanmanız mümkün değil. Fakat internet sitesiyle de işinizi gayet kolay şekilde görebiliyorsunuz. YouTube MP3 dönüştürücü olarak da kullanılabilen bu siteden video indirmek için yapmanız gereken şey çok kolay. Öncelikle YouTube’a girip arama kısmından indirmek istediğiniz videoyu buluyorsunuz. Bu videoyu indirmek için önce videoya giriyor, sonra da yukarıda bulunan URL adresini kopyalıyorsunuz. Kopyaladığınız URL adresini snappea.com’a girerek ortada bulunan boşluğa yapıştırıyorsunuz. Arama işlemini başlatmanızın ardından karşınıza çıkan ses kalitesi, format, çözünürlük seçeneklerinden uygun olanını seçerek videoyu istediğiniz formatta cihazınıza indirebiliyorsunuz. Sonrasında ise internetsiz bir şekilde tadını çıkarmak kalıyor.

Şimdi de gelin bu işlemi Snappea Android uygulamasından nasıl yapabileceğinize bakalım. Android işletim sistemli telefonlarda birçok YouTube MP3 dönüştürücü APK Google Play Store’da bulunmuyor, bulunanlar da genellikle çok kaliteli uygulamalar olmuyor. Bunun için kullanıcılar APK uygulamalar indirmeye yöneliyor. Siz de bu kararı aldıysanız yapmanız gerekenleri anlatalım. Öncelikle telefonunuzun ayarlar kısmından güvenliğe girerek bilinmeyen kaynaklardan uygulama indirme seçeneğini aktifleştirmeniz gerekiyor. Bunun ardından snappea.com sitesine girip Android uygulamanın bulunduğu sekmeye tıklamalısınız. Bu sekmeden Android için Snappea uygulamasının APK versiyonunu telefonunuza indirmiş olacaksınız. APK dosyasını bir APK kurucuyla veya telefonunuzun kendi işletim sistemiyle kurmanızın ardından kullanıma hazırsınız. YouTube’dan istediğiniz linki Snappea uygulamasına yapıştırarak videonuzu ister MP3 ister de MP4 olarak indirebilirrsiniz.

Editör: TE Bilişim